Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

“Madara Cosmetics” jaunā ražotnē investē 600 000 eiro

Ekokosmētikas ražotājs “Madara Cosmetics” jaunajā ražotnē, kas darbu sākusi šomēnes, investēti 600 000 eiro, paziņojis uzņēmums.

Uzņēmuma mērķis ir augstāku ekostandartu īstenošana ražošanas procesā un ražošanas kapacitātes paaugstināšana līdz 12 tonnām produkcijas mēnesī, skaidro “Madara Cosmetics”. Ar “Madara” zīmolu strādājošā uzņēmuma direktore Lotte Tisenkopfa norāda, ka pircēji arvien vairāk izprot ekoloģisku produktu vērtību un jaunā ražotne spēšot pilnībā nodrošināt augošo pieprasījumu gan pašmāju, gan eksporta tirgos.

Gada laikā “Madara” mērķtiecīgi vēlas augt vairāk nekā 15 dažādās valstīs, tai skaitā Francijā, Beļģijā, Nīderlandē, Luksemburgā, Čehijā.

Jaunajā ražotnē tiek gatavoti ECOCERT sertificēti produkti. Tas ir brīvprātīgs standarts, kas sertificē kosmētikas produktus, apliecinot to dabisko izcelsmi. Sertifikācijai pakļautajiem produktiem jāsatur vismaz 95% dabiskas izcelsmes izejvielu. Atlikušie 5% izejvielu tiek strikti regulēti un nosaka minerāļu, organisku skābju un citu vielu klātbūtni. ECOCERT liedz produkcijai pievienot sintētiskus parfīmus, sintētiskus konservantus, piemēram, parabēnus, minerāleļļu, propilēna glikolu un citas sintētiskas izejvielas.

ECOCERT darbojas vairāk nekā 80 valstīs. “Madara” ir pirmie Latvijā ražotie un ECOCERT sertificētie kosmētikas produkti, teikts uzņēmuma paziņojumā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses