Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Marta beigās "Alfā" atvērs "MADARA Cosmetics" veikalu

Tirdzniecības parkā "Alfa" 26.martā tiks atvērts pirmais bioloģiskās kosmētikas ražotāja "MADARA Cosmetics" ("MADARA") veikals, pastāstīja uzņēmuma valdes priekšsēdētāja Lotte Tisenkopfa.

Tisenkopfa norādīja, ka šī būs pirmā tirdzniecības vieta, kur tirgos tikai "MADARA" kosmētiku. "Līdz šim mūsu kosmētiku varēja iegādāties "Kolonna", "Stockmann", "Biotēka", "Douglas" u.c. kosmētikas un eko veikalos, kur "MADARA" tiek piedāvāta līdzās citiem zināmākajiem selektīvās kosmētikas vai eko kosmētikas zīmoliem," viņa teica.

"MADARA" valdes priekšsēdētāja klāstīja, ka jaunais veikals nebūs tikai vienkārša tirdzniecības vieta, bet tas iemiesos "MADARA" kosmētikas zīmola vērtības un filozofiju, kā arī piedāvās dažus ekskluzīvus produktus, kas būs nopērkami tikai "MADARA" zīmola veikalā.

"Iespējams, būs vēl citi veikali, taču vispirms skatīsimies, kādi būs pirmā veikala rezultāti," Tisenkopfa sacīja, paužot, ka vismaz tuvākajā laikā vēl kāda "MADARA" veikala atvēršana nav ieplānota.

"MADARA Cosmetics" lielākie īpašnieki ir privātpersonas, turklāt 2008.gada martā 20% uzņēmuma kapitāldaļu iegādājās "MIG Holdings", kas nodarbojas ar nekustamo īpašumu projektu attīstīšanu un finanšu investīcijām jaunos uzņēmumos.

"MADARA" 2007.gadā, kas bija pirmais pilnais uzņēmuma darbības gads, sasniedza 151 tūkstoša latu apgrozījumu, bet peļņa pērn bija 30,4 tūkstoši latu. Patlaban "MADARA" tirgū piedāvā 20 dažādu veidu produktus. Uzņēmums ir pirmais šādas kosmētikas ražotājs Latvijā, un kosmētika ir ražota 100% no dabiskām vielām. Uzņēmums saražo aptuveni 15 tūkstošus produkcijas vienību mēnesī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses