Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

"Olainfarm" apgrozījums pirmajā ceturksnī audzis par 10%, peļņa - par 50%

A/s _Olainfarm _apgrozījums šī gada pirmajā ceturksnī pieaudzis par aptuveni 10%, bet peļņa - par aptuveni 50%, salīdzinot ar 2009.gada attiecīgo laiku, liecina kompānijas paziņojums NASDAQ OMX Riga. Panākumus uzņēmums saista ar mārketinga pasākumiem ārvalstu tirgos.

Kā informē Olainfarm, 2009.gada pirmajā ceturksnī kompānijas apgrozījums sasniedza 5,56 miljonus latu, bet neto peļņa - 0,46 miljonus latu. Olainfarm valdes priekšsēdētājs Valērijs Maligins norāda, ka labus rezultātus gan šogad pirmajā ceturksnī, gan pērn varēja sasniegt, pateicoties virknei sekmīgi attīstītu produktu un precīzam to mārketingam vairākos ārvalstu tirgos, īpaši Krievijā, Ukrainā un Kazahstānā. "Interese par Olainfarm, ko pēdējā laikā izjūtam no visa veida investoru puses, apliecina, ka uzņēmumam ir labs potenciāls izaugsmei," uzskata uzņēmuma vadītājs.

Saskaņā ar Olainfarm akcionāru apstiprināto 2010.gada budžetu un kompānijas darbības plānu uzņēmuma apgrozījums šogad sasniegs 24,5 miljonus latu, bet peļņa - 2,7 miljonus latu.

Pērn Olainfarm koncerna apgrozījums sasniedza 22,4 miljonus latu, kas par aptuveni 12% pārsniedz apgrozījumu 2008.gadā. Peļņa sasniedza 2,3 miljonus latu. 2009.gadā turpināja pieaugt Olainfarm realizācijas apjoms tajās valstīs, kur tiek veikti pastiprināti produktu noieta veicināšanas pasākumi - realizācijas apjomi Krievijā pieauga par 33%, Baltkrievijā - par 10%, Kazahstānā un Azerbaidžānā - par 65%. Par uzņēmuma otro lielāko tirgu aiz Krievijas 2009.gadā ir kļuvusi Ukraina - tajā realizēti 14% Olainfarm medikamentu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses