Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

PR: "Aldara" Porteris iegūst sudraba medaļu konkursā "European Beer Star Award 2009"

Alus darītavas „Aldaris” ražotais alus „Porteris” ieguvis augstāko apbalvojumu vienā no pasaules lielākajiem alus konkursiem – „European Beer Star Award 2009” un saņēmis sudraba medaļu. 

Medaļa tika pasniegta svinīgā ceremonijā 2009.gada 18.novembrī Nirnbergā, Bavārijā. 

„Mēs esam lepni par apbalvojumu, medaļa parāda, ka mūsu īpašā alus – „Portera” - darīšanas tehnoloģiju novērtē ne tikai mūsu patērētāji, bet arī pasaules alus eksperti,” uzsver „Aldaris” izpilddirektors Thomas Panteli. 

Kopumā šogad konkursā „European Beer Star Award” piedalījās 836 alus šķirnes no 35 valstīm, sacenšoties 41 kategorijā. 78 alus ekspertu komanda alus šķirnes vērtēja slēptā degustācijā. Tika vērtētas arī tādas alus nianses kā alus krāsa, smarža, putas un garša. Zelta, sudraba un bronzas medaļas tiek piešķirtas katrā alus kategorijā. 

Jūsu pārlūkprogrammā šis attēls varētu nebūt redzams.

Porteris

Alkohols – 6.8±0.5,

Stiprā, tumšā alus šķirne, ar patīkamu, saldenu karameļiesala un vieglu dedzinātā iesala aromātu. Burvīgajā garšā dominē neuzbāzīgs iesala saldums (neizrūgušie cukuri) apvienots ar apiņu rūgtumu un augsto alkohola saturu (pieļaujami ‘vīna toņi’). Krāsa – no sarkanbrūnas līdz tumši brūnai. 

"Aldaris" ir dibināts 1865.gadā un ir lielākā alus darītava Latvijā, kā arī viena no lielākajām Baltijas valstīs. “Aldaris”  ir “Carlsberg Group” uzņēmums. Jau iepriekš „Aldara” alus šķirnes tikušas atzītas starptautiski – pērn „Aldara” „Luksus” alus ieguva zelta medaļu prestižajā alus konkursā „World Beer cup”. 

"Aldara" produktu portfelī ir aptuveni piecdesmit dažādi dzērieni, kas pārstāv 5 grupas: alu, dzeramo ūdeni, alkoholiskos kokteiļus, bezalkoholiskos dzērienus un enerģijas dzērienus. Uzņēmums strādā ar tādiem spēcīgiem zīmoliem kā Aldaris (Gaišais, Luksus, Zelta, Pilzenes, Ice beer), D-Light, Carlsberg, Vichy, Montavit, SIN, ZIP, Battery u.c. 

Vairāk par “Aldari” uzzini mājas lapā: www.aldaris.lv

Ar cieņu,  

Laura Krastiņa

AS Aldaris Komunikāciju direktore 

Dir 67023288

Mob 29107778

Fax 67023244

[email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses