Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

PR: Baltkrievi Jelgavā interesējas par EOVOPIPES

Vizītes Jelgavā ietvaros, Jelgavas sadraudzības pilsētas – Baranoviču delegācija iepazīsies ar modernāko polimēra cauruļu ražošanas kompleksu Eiropā – EVOPIPES.

11. decembrī delegācija iepazīsies ar ražotnes vadību un apskatīs ražotnes teritoriju, kā arī iepazīsies ar ražošanas tehnoloģisko procesu.

EVOPIPES caurules tiek ražotas pēc pēdējo tehnoloģiju sasniegumiem, ražotne ir pilnībā automatizēta. Visi ražošanas tehnoloģiskie atkritumi tiek pārstrādāti un izmantoti ražošanas procesā, kā rezultātā ražošana ir praktiski bez vides piesārņojuma.

Baranoviču pilsētas delegācija 7 cilvēku sastāvā Jelgavā viesosies pamatojoties uz 2003. gada 20. novembrī noslēgto līgumu starp abām pilsētām, kas paredz divpusēju sadarbību uzņēmējdarbības, izglītības, pilsētas pārvaldes un sociālajā jomā.

„Ārvalstu uzņēmēju interese par ražotni tikai apstiprina mūsu pārliecību, ka Latvijā nepieciešams attīstīt ražošanu. Jāinvestē jaunākās tehnoloģijās, lai ražotu produktu, kas spējīgs konkurēt ne tikai Latvijas vai Baltijas tirgū, bet to būtu iespējams realizēt tālu aiz mūsu robežām. Būtu daudz vairāk valsts atbalsta un ieinteresētības nepieciešams jaunu, inovatīvu ražotņu ar augstu pievienoto vērtību attīstīšanā. Konkurētspējīga ražošana, eksporta veicināšana un ārvalstu investoru piesaiste ir tie "trīs vaļi", kas veicinātu Latvijas ekonomiku”, atzīst EVOPIPES valdes priekšsēdētājs Edgars Viļķins.

EVOPIPES rūpnīca ražošanu uzsāka pagājušā gada beigās, krīzes sākuma posmā. Pašreiz EVOPIPES definē eksportu par ražotnes prioritāti un jau pirmajā darbības gadā eksportē produkciju uz Igauniju, Lietuvu, Krieviju, Baltkrieviju un Kaļiņingradas apgabalu. Gada nogalē izdevies iekarot arī Skandināvijas tirgus, kuros šobrīd ar partneriem EVOPIPES startē nozīmīgos projektos un konkursos.

Uzņēmums ir dibināts 2005. gadā ar mērķi attīstīt cauruļu ražotnes projektu Latvijā, Jelgavā. 2008. gada beigās uzņēmums EVOPIPES sāka sērijveidā ražot visu sortimentā esošo produkciju elektroinstalācijām, elektrokabeļu aizsardzībai, telekomunikācijas kabeļu aizsardzībai, aukstā ūdens apgādes sistēmu izveidošanai, apkures sistēmu izveidošanai, gāzes apgādei, ēku kanalizācijai, sadzīves notekūdeņu kanalizācijai, lietus notekūdeņu kanalizācijai, laukumu un ēku pamatu drenāžai.

Papildu informācija:
Edgars Viļķins
SIA EVOPIPES valdes priekšsēdētājs
Tālr. +371 63094300
E-pasts: [email protected]

Ieva Šaripo
SIA Evopipes marketinga direktore
Mob. Tālr. + 371 2948831

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses