Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

PR: IBM iepazīstina ar jauniem piedāvājumiem programmatūras izstrādei mākonī

Korporācija IBM ir paziņojusi par jauniem risinājumiem, kas domāti izstrādātājiem programmatūras radīšanai un piegādei gan publiskajai, gan privātajai mākoņa  (cloud ) videi. Tā kā informācijas tehnoloģijas kļūst arvien nozīmīgākas gandrīz visos biznesa procesos, arvien lielākā loma tiek piešķirta programmatūru izstrādātājiem, jo tieši viņi kļūst par galveno inovatīvo virzītājspēku.

Taču bieži vien izstrādātāji ir spiesti gaidīt nedēļām ilgi, lai saņemtu pieeju nepieciešamajiem resursiem. Turklāt organizācijām ir jāspēj ātrā un rentablā veidā tikt galā ar programmatūras izstrādi, testēšanu un izvēršanu bieži vien nesavienojamās programmatūras izstrādes vidēs.

IBM piedāvā risinājumu, kā pārveidot šo procesu, samazinot pakalpojuma izmaksas un novēršot kavēkļus izstrādātāju produktivitātes, elastības un darba kvalitātes paaugstināšanai. Tā ir struktūra, kas palīdzēs klientiem centralizēti pārvaldīt projektus no mākoņa pat tad, ja tie izmanto trešās puses vai atvērta koda rīkus. Piedāvājumu veido divi jauninājumi – IBM Smart Business Developement un Test on the Cloud  un IBM Rational Software Delivery Services for Cloud Computing beta versijas, pieejami gan publiskajai, gan privātajai mākoņa videi.

IBM Rational Software Delivery Services for Cloud Computing ietilpst daudzi lietošanai gatavi lietojumu dzīvescikla pārvaldības rīki IBM Cloud izstrādei un testēšanai, izmantojot infrastruktūras pārvaldības iespējas, kas palīdzēs paātrināt programmatūras lietojumu izstrādi un piegādi. Izmantojot šos jaunos pakalpojumus, klienti varēs samazināt savas izmaksas un ātrāk reaģēt uz organizācijas prasībām. Piemēram, organizācijas varēs samazināt laiku, kāds nepieciešams testa vides nodrošināšanai – tagad tas nedēļu vietā aizņems vien dažas stundas vai dažkārt pat tikai minūtes.

IBM Smart Business Development and Test on the IBM Cloud ir brīvā publiskā mākoņa beta versija programmatūras izstrādei, kas pakalpojuma veidā nodrošina skaitļošanu un datu krātuvi, kā arī palīdz izstrādātājiem un testētājiem samazināt programmatūras lietojumu izstrādei un piegādei nepieciešamo laiku. IBM aicina bez maksas iesaistīties www.ibm.com/cloud/developer tīklā un iegūt mākoņa skaitļošanas prasmes, piedaloties tiešsaistes semināros, izmantojot  tiešsaistē pieejamos mācību līdzekļus un sociālā tīkla rīkus My developerWorks, apmainīties ar informāciju un veidot vispasaules speciālistu tīklu, kas kalpos par inovāciju virzītājspēku.    

Kontaktpersona: Santa Rutka,
IBM Latvija Mārketinga komunikāciju vadītāja
Tālr. 67070300, 67070390
[email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses