Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

PR: Jaunā HP baterija nodrošina trīsreiz ilgāku piezīmjdatora darbības laiku

Hewlett-Packard (HP) paziņo par jaunas biznesa piezīmjdatoriem paredzētas baterijas HP Long Life izlaišanu, kas nodrošina ilgāku datora darbības laiku un samazina baterijas izmaksas salīdzinājumā ar standarta baterijām. HP arī vienīgais industrijā piedāvā trīs gadu garantiju ilgdarbīgai baterijai, kas tiek izmantota konkrētos biznesa piezīmjdatoros, tādējādi lietotāji, iegādājoties piezīmjdatoru, varēs ietaupīt, jo nebūs jāiegādājas papildu baterija, kas nodrošinātu ilgāku datora darbības laiku.

Šodien datoru baterijas sāk mazināt veiktspēju pēc 300 uzlādes reizēm, kas var nozīmēt to, ka pēc kāda laika ir jāiegādājas jauna baterija, kas aizvietotu veco. Pamatojoties uz kompānijas Boston-Power Sonata Lithium-ion (Li-ion) baterijas šūnu tehnoloģiju, HP Long Life baterija var tikt uzlādēta vairāk kā 1000 reižu, pirms baterijas kapacitāte sāk ievērojami mazināties. Lai sasniegtu šādu uzlādes skaitu, nepieciešams veikt uzlādi vienu reizi dienā trīs gadu vai četru gadu garumā, ja dators tiek izmantots tikai darba dienās. Tas nozīmē, ka jaunā HP baterija darbosies trīs līdz piecas reizes ilgāk nekā tradicionālās baterijas. Turklāt 90% no HP baterijas kapacitātes var uzlādēt 90 minūtēs, kas būs noderīgi tiem, kas bieži atrodas ceļā un kuriem ir ierobežota elektrības pieejamība. HP Long Life baterija arī nodrošina saudzīgu attieksmi pret vidi, jo, baterijas mainot retāk, būs mazāks izlietoto bateriju skaits, kuras nepieciešams savākt, un līdz to arī mazāka ietekme uz vidi. Boston-Power ir pirmais un vienīgais piegādātājs, kura lādējamās Li-ion baterijas šūnas ir ieguvušas prestižo Nordic Ecolabel sertifikāciju.

"No datoru ražošanas pirmsākumiem mūsu mērķis ir bijis nodrošināt lietotājiem lielāku mobilitāti ar augstas veiktspējas, videi draudzīgām baterijām," saka Kristīna Lampe-Onneruda, Boston-Power dibinātāja un vadītāja.

"HP Long Life baterija ir ieguvums katram. Tā palīdz mums turpināt sasniegt mērķi – nodrošināt videi draudzīgus produktus, savukārt klientiem – ievērojami ietaupīt un iegūt ilgāku datora darbības laiku," saka Čārlzs Snaimans, HP Eiropas, Vidējo Austrumu un Āfrikas reģiona Personālo sistēmu viceprezidents.

HP klienti ar piezīmjdatoriem, kuros var izmantot jauno bateriju, var to iegādāties, lai aizvietotu esošo datora bateriju vai izmantotu kā papildu bateriju garu ceļojumu vai lidojumu laikā.

Kā piezīmjdatoru aksesuārs HP Long Life baterija ir pieejama Eiropā, Vidējos Austrumos un Āfrikā no šā gada 1.septembra par aptuveno mazumtirdznievības cenu 139 eiro. Bateriju varēs lietot ar tādiem piezīmjdatoriem kā HP EliteBook 6930p, HP Compaq 6730b, HP Compaq 6530b un HP Compaq 6735b. HP Long Life Battery varēs izmantot arī atsevišķos patērētājiem un biznesam paredzētos datoros, ko HP izlaidīs nākotnē.

Par Hewlett-Packard (HP)
Pasaules lielākās tehnoloģiju kompānijas HP piedāvājumu klāstā ietilpst drukāšanas un personālās skaitļošanas iekārtas, kā arī IT pakalpojumi, programmatūra un risinājumi, kas nodrošina vieglu tehnoloģiju lietošanu patērētājiem un kompānijām. Plašāka informācija par HP (NYSE: HPQ) ir pieejama www.hp.com.

Kontaktpersonas:

Mantas Gabrijolavičius
HP Personālo biznesa produktu vadītājs
Baltijas valstīs
Tālr.: +370 699 26796 [email protected]

Egita Māliņa
Projektu direktore
Hill and Knowlton Latvia
Tālr.: 67 240 571
Mob.tālr.: 2449 4030
[email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses