Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

PR: "Jaunalko" degvīns saņem zelta medaļu Pasaules stipro dzērienu konkursā

"SIA Jaunalko ražotais degvīns SYN saņēmis Zelta medaļu Pasaules stipro alkoholisko dzērienu konkursā, kurš šogad notika Sanfrancisko, ASV," informē SIA Jaunalko Sabiedrisko attiecību vadītājs Klāvs Radziņš, papildinot, ka uz šādu novērtējumu uzņēmums arī bija cerējis.

Degvīns SYN ir viens no Jaunalko augstās kvalitātes degvīniem, kurš tiek ražots pēc ASV importētāja pasūtījuma un tiek izplatīts Ziemeļamerikā.

Degvīns SYN bija godalgots arī iepriekš - 2006.gadā Dzērienu Testēšanas Institūta Čikāgā, ASV Zelta medaļa un Sudraba medaļa San Francisko Pasaules Stipro alkoholisko dzērienu konkursā 2006.gadā.

"Mēs esam patiesi gandarīti šai, mums un Latvijas ekonomikai tai skaitā tik sarežģītajā laikā, saņemt šādas, iepriecinošas vēstis, kuras apliecina, ka uzņēmuma pēdējo gadu stratēģiskā virzība eksporta tirgu paplašināšanas virzienā ir bijusi pareiza," uzsver SIA Jaunalko Valdes priekšsēdētājs Edmunds Demiters, papildinot, ka pēdējos gadus uzņēmums ir pastiprināti specializējies kvalitatīvo degvīnu ražošanā, par ko liecina arī "Arsenič" degvīnu markas sērijas panākumi Latvijas un citu valstu tirgos.

"Uzņēmums ir specializējies vidējā un dārgā segmenta stipro alkoholisko dzērienu ražošanā, liekot akcentu uz produkta kvalitāti un orientējoties uz to patērētāju, kurš alkoholiskos dzērienus lieto nelielos apjomos," skaidro K.Radziņš, skaidrojot, ka šādas produkcijas ražošana ļauj veidot īpašas, izsmalcinātas receptūras, kuras gala patērētājs spēj novērtēt.

SIA Jaunalko ir viens no lielākajiem alkoholisko dzērienu ražotājiem Baltijas valstīs, kura galvenie produkti ir augstas kvalitātes degvīni un citi stiprie alkoholiskie dzērieni, kuri Latvijas tirgū ir ieņēmuši stabilu vietu ar straujas izaugsmes tendencēm un tiek eksportēti uz 20 valstīm Eiropā, Āzijā un Amerikas kontinentā.

Pašreiz populārākais no SIA Jaunalko ražotajiem degvīniem - "Arsenič" - ir saņēmis virkni starptautisku atzinību, tai skaitā Zelta medaļu Starptautiskajā Vīnu un Stipro dzērienu konkursā Londonā.

SIA Jaunalko ir Skandināvijas lielākā ekskluzīvo vīnu izplatītāja AMKA (www.amka-vin.com) oficiālais pārstāvis Latvijā.

Papildu informācija:

Klāvs Radziņš

SIA Jaunalko Sabiedrisko attiecību vadītājs

Tālr. +37129434720

E-pasts: [email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses