Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

PR: Konkursā noskaidrota stilīgākā Karotītes uzlīme

Jau rīt, 21.aprīlī Madonas Valsts ģimnāzijas 7.klase, kurai balvu ieguva konkursa "Meklējam stilīgāko uzlīmi!" uzvarētājs, dosies uz A/s Valmieras piens Rūjienas pienotavas saldējuma ražotni.

Kā jau tika ziņots, noskaidrota stilīgākā Karotītes uzlīme un to izveidoja Madonas Valsts ģimnāzijas 7.klases audzēknis Mareks Mangūzis. "Zaļās karotītes" konkursa par stilīgāko uzlīmi uzvarētāja klase ēdīs saldējumu Rūjienā.

Zaļajai karotītei tā ir ierasta prakse- sadarboties ar skolām dažādu konkursu rīkošanā. Šogad kampaņas "Zaļā karotīte kvalitatīvi vieno!" galvenais elements bija uzlīmes, kuras idejiski apvienoja visus tos cilvēkus, kam ir svarīgi izvēlēties kvalitatīvus un vietējās izcelsmes pārtikas produktus.

Kampaņā iesaistījās arī dažādas sabiedrībā zināmas personības. Viņi savu atbalstu kustībai pauda, parakstot katrs savu īpašu uzlīmi, tādējādi kļūstot par tās patroniem.

Tādēļ arī skolēniem tika dots uzdevums izveidot uzlīmes, piedaloties konkursā "Meklējam stilīgāko uzlīmi!"

Mārketinga padome bērnus pirms ekskursijas informēs par Zaļo karotīti un tās darbības pamatprincipiem, liekot uzsvaru par to, cik svarīgi ir ēst kvalitatīvu pārtiku un atbalstīt vietējos ražotājus.

AS "Valmieras piens" ir lielākais Latvijas piena pārstrādes uzņēmums ārpus Rīgas, kam ir vairākas struktūrvienības. Viena no tām – saldējumu ražotne Rūjienas pienotava. "Valmieras piens" piedāvā plašu piena produktu klāstu – sieru, sviestu, saldējumu, pilnpiena, vājpiena, skābpiena produktus. Un tas ir vienīgais pilnībā dehidrētu piena produktu ražotājs Latvijā.

Rūjienas pienotavas Zaļās karotītes produkti – Rūjienas plombīra saldējums "Lukss", saldējums ar ķiršiem "Lukss", saldējums ar šokolādes gabaliņiem "Lukss", karameļu saldējums "Lukss", plombīra saldējums "Sapnis", šokolādes saldējums "Sapnis", saldējums "Ziemas Sapnis" ar riekstiem, rozīnēm, saldējums "Pavasara Sapnis" ar banāniem un šokolādi, saldējums "Vasaras Sapnis" ar ķiršiem un šokolādi, saldējums "Rudens Sapnis" ar kafiju un valriekstiem, saldējums "Rupjmaizes kārtojums".

Papildu informācijai:

Andra Ūdre

Sabiedrisko attiecību speciāliste

LVAEI LTVC

Biedrība "Mārketinga padome"

Mob.tālr.: 29441332

E-pasts: [email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses