Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

PR: LG atklāj bloga vietni www.lgblog.lv

Sadzīves elektronikas un mobilo telefonu ražotāja LG Electronics meitasuzņēmums Latvijā LG Electronics Latvia, informē par sava bloga vietnes izveidošanu www.lgblog.lv. LG blogā interesenti var iegūt informāciju gan par LG Electronics Latvia, gan globālās kompānijas aktualitātēm gan pašā uzņēmumā, gan tās produktu klāstā, lai tā apmeklētāji vienmēr būtu informēti par jaunākajiem LG Electronics sasniegumiem. Tomēr tas nebūs viss.

LG kā dizaina un smalko tehnoloģiju pazinējs rūpējas, lai tā ražotie produkti būtu ne tikai atbilstoši jaunākajām tehnoloģijām, bet arī lieliski iederētos ikvienā interjerā, tāpēc LG blogā pieejama informācija par dažādām interesantām tēmām, kas saistās ar dizainu, stilu un mākslu visās to izpausmēs.

LG blogs sola aizraujošu lasāmvielu par daudz un dažādām izpausmēm mākslā, dizainā, modē un mūzikā, par pasaules tehnoloģiju, stila un dizaina sasniegumiem un novitātēm. Blogā varēs lasīt par neparastām vietām un lietām zemes virsū, kur vērts nokļūt, apskatīt un iepazīt, kā arī par aktuāliem notikumiem pašmājās un ārzemēs - gan nopietni, gan uzjautrinoši par uzmanības vērtām lietām mums apkārt, pamanītām, jau zināmām, bet piemirstām.

Jau šobrīd LG blogā lasāma informācija par jaunākajiem produktiem, kas sasnieguši ne tikai Latvijas, bet arī Baltijas tirgu. Interesanti varētu būt iepazīties ar LG jaunākā snieguma mobilo tehnoloģiju jomā - LG Arena jeb KM900 triecienizturības testa rezultātiem , LG zaļo filozofiju  vai pavisam vēl nesen iegūtajām dizaina godalgām . Dažiem varētu šķist interesanti skatīt vaigā McLaren Mercedes no tīra zelta  vai apskatīt pasaulē pirmo digitālo fotokameru, motociklu vai datorpeli . Blogā arī interesanti raksti par aizraujošām ceļošanas un izklaides iespējām.

Lai arī LG Electronics blogs Latvijā ir pavisam jauns, kompānija plāno to attīstīt, veidojot ciešāku komunikāciju ar saviem klientiem, pircējiem un visiem interesentiem. Tāpēc LG ir gatavs ciešākam dialogam, lai jaunais blogs kļūtu par interesantu un saistošu komunikāciju gan tā veidotājiem, gan apmeklētājiem.

Papildu informācija:
Zane Pudāne
Sabiedrisko attiecību menedžere Baltijas valstīs
SIA LG Electronics Latvia
Grēdu iela 4a
Rīga, LV-1010
Tālrunis: +371 67 311 337
Fakss: +371 67 331 338
E-pasts: [email protected]

Ligita Brodiņa
Euro RSCG PR
Sabiedrisko attiecību konsultante
Kr. Barona iela 36-8
Rīga, LV-1010
Tālrunis: +371 67 504 731
Fakss: +371 67 504 736
E-pasts: [email protected]

Par LG Electronics, Inc.
Uzņēmums LG Electronics, Inc (KSE:066579.KS) ir pasaules līderis un tehnoloģiju novators sadzīves elektronisko ierīču, sadzīves tehnikas un mobilo sakaru ražošanas jomā, nodarbinot vairāk nekā 84 000 cilvēku, kas strādā 115 struktūrvienībās, ieskaitot 84 filiāles visā pasaulē. LG pārdošanas apjoms pasaulē 2008. gadā bija 44,7 miljardi ASV dolāri, un to veido piecas uzņēmējdarbības nodaļas – Home Entertainment, Home Applience, Air Conditioning, Business Solutions un Mobile Communications. LG ir pasaules vadošais plakano paneļu televizoru, audio un video produktu, mobilo tālruņu, gaisa kondicionieru un veļas mazgājamo mašīnu ražotājs. LG ir noslēdzis ilgtermiņa līgumu, kļūstot par Formula 1 globālo un tehnoloģiju partneri. Plašākai informācijai, apmeklējiet www.lge.com

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses