Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

PR: LOSP un lauksaimnieku organizāciju plānotie pasākumi no 2009.gada 9.- 22. februārim.

11.februārī, plkst.12.00 Rīgā, Republikas laukumā 2, 23.stāva sēžu zālē notiks Lauksaimnieku organizāciju sadarbības padomes (LOSP) pārstāvju sapulce.

15.februārī, plkst.13.00, Jūrmalā, Majoru kultūras namā notiks tikšanās - diskusija: Patērētāju un zemnieku tiešā sadarbība. Tikšanās Majoru Kultūras nama lielajā zālē ar Francijas "zaļo pārtikas grozu" sistēmas pārstāvjiem, ar Jauno Zemnieku Klubu, ar bioloģiskajiem zemniekiem - projekta idejas prezentācija. Diskusija par zemnieku ražoto produktu piedāvājumu. Līdzdalības maksājums par telpām Ls 1,50. Lūgums iepriekš pieteikties - Dana Lahitova, tel. 29517111.

16.februārī, plkst.10.00 Agrocentrā - Cēsu raj., Priekuļu pag., Priekuļi, Dārza ielā 12 notiks seminārs Par produktu tiešo piegādi patērētājiem. Seminārā Francijas patērētāju un ražotāju pārstāvju prezentācija par "Zaļo grozu sistēmu Francijā", bioloģisko lauksaimnieku īsa prezentācija par līdzšinējo pieredzi Latvijā, kā arī iepazīšanās ar ekociematu Drabešu "Amatciemā" (Cēsu raj., Amatas nov.). Lūdzam ieinteresētos lauksaimniekus iepriekš pieteikties dalībai - Ingrīda Vāvere 29610702, Dace Kalniņa 29330807.

18.februārī, plkst.10.00, Rīgas rajona Ķekavā, Gaismas iela 17 notiks seminārs - diskusija: Kā veiksmīgāk pārtikas patērētājam un ražotājam sadarboties. Tikšanās Ķekavas Kultūras nama lielajā zālē ar Francijas "zaļo pārtikas grozu" sistēmas pārstāvjiem, Jauno Zemnieku Klubu, LBLA, zemniekiem - projekta idejas prezentācija, projekta - informācijas vietne www.zemnieks.info prezentācija, ieskats e-veikalu - www.ekoprodukti.lv; www.ekoprodukts.lv; www.dabasdobe.lv darbībā. Tiks organizēts arī z/s "Valmoniras" - vides un sociālās integrācijas saimniecības apmeklējums un iepazīšanās ar z/s "Pukstiņi" - šķirnes trušu audzētavu. Interesentiem nepieciešams iepriekš pieteikties pa tel. 29236899 - Velga Rušiņa vai 26194118 - Māris Belovs.




Papildus informācija pa tālruni 6702 7320, 26311133 vai sūtot e-pastu uz [email protected].

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses