Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

PR: Notiks LOSP ikmēneša sapulce

Rīt, 20.janvārī plkst. 12.00 Republikas laukumā 2, 3.stāva 314. telpā notiks ikmēneša Lauksaimnieku organizāciju sadarbības padomes (LOSP) pārstāvju sapulce. LOSP ikmēneša sapulcē klātesošos par nodokļu izmaiņām un to ietekmi uz lauksaimniecības sektoru informēs Finanšu  ministrijas (FM) Nodokļu politikas departamenta    direktore Daina Robežniece un direktores vietnieks Andrejs Birums.

Lauksaimnieki vēlas saņemt skaidrojumus par atšķirīgo nodokļu politiku attiecībā uz dažāda lieluma un dažādu uzņēmējdarbības formu saimniecībām, kā arī par FM jaunieviesto nodokļu darbības principiem. Par aktualitātēm  nozarē informēs un uz lauksaimnieku jautājumiem atbildes sniegs Zemkopības ministrs Jānis Dūklavs. Jautājumi aptver tādas tēmas kā valsts un Eiropas Savienības atbalsta maksājumu aplikšana ar  nodokli, neskaidrības attiecībā uz paredzēto dīzeļdegvielu un akcīzes nodokļa atmaksu, kā  arī dabasgāzes nodokli. LOSP pārstāvju sapulces tālākā darba gaitā tiks apskatīts jautājums par izmaiņām Lauku attīstības programmas (LAP) 2007.-2013. gadam pasākumā "Lauku saimniecību modernizācija" un citi nozarei saistoši jautājumi. Biedrība - Lauksaimnieku organizāciju sadarbības padome (LOSP) - ir Latvijas lielākā un nozīmīgākā nacionālā līmeņa lauksaimnieku konsultatīvā padome, kas apvieno 37 lauksaimniecības nozaru un daudznozaru valsts līmeņa nevalstiskās organizācijas un kopumā pārstāv vairāk kā 10 500 ražojošo lauksaimnieku. LOSP iesaistās Latvijas lauksaimniecības un lauku attīstības politikas veidošanā un īstenošanā sadarbībā ar valsts likumdevējiem, valsts pārvaldes institūcijām, Zemkopības ministriju un citiem sociālajiem sadarbības partneriem.Papildus informācija pa tālruni 6702 7320, 26311133 vai sūtot e-pastu uz [email protected]

Informāciju sagatavoja: Krista Garkalne, Lauksaimnieku organizāciju sadarbības padomes (LOSP) sabiedrisko attiecību speciāliste.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses