Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

PR: Radīta jauna, unikāla ierīce - apvērsums ūdens sildīšanā!

Kompānija Tefal radījusi jaunu, unikālu ierīci Quick & Hot, kas kardināli atšķiras no ierastajām elektriskajām tējkannām. Jaunā ierīce, pateicoties patentētām tehnoloģijām, uzkarsē krūzi karsta ūdens vien 3 sekundēs, turklāt dod iespēju būtiski ietaupīt elektroenerģiju. Integrētais filtrs attīra ūdeni no nevēlamiem piemaisījumiem, padarot to veselīgāku un gardāku.

Neparasti ātrā ūdens uzkarsēšana iespējama, pateicoties revolucionārajām tehnoloģijām – sildelements Opti Quick nodrošina ūdens uzkarsēšanu tikai trijās sekundēs. Elektriskās tējkannas tam patērē apmēram trīs minūtes. Turklāt, atšķirībā no elektriskajām tējkannām, Quick & Hot uzkarsē tikai to ūdens daudzumu, kas ir tobrīd nepieciešams, nevis karsē visu rezervuārā esošo ūdens daudzumu. Kā zināms, vairākkārtēja ūdens karsēšana bojā tā garšu, turklāt rezervuārā rodas nepatīkami nosēdumi. Ātri uzkarsējot tikai nepieciešamo ūdens daudzumu būtiski – par 65 % – tiek ietaupīta arī elektroenerģija.

Sildāmo ūdens daudzumu viegli noregulēt ar īpašu pogu – atliek tikai to pagriezt uz attiecīgajiem simboliem – krūzi, glāzi, tasīti vai tējkanniņu. Vajadzīgais ūdens daudzums tiek virzīts cauri īpašajam Opti Quick  sildelementam un šo pāris sekunžu laikā uzkarsēts, savukārt pārējais ūdens paliek rezervuārā.

Vēl viens jauninājums – Quick & Hot ir integrēts īpašs ūdens filtrs Claris Aqua, tātad īsajā laika sprīdī, kamēr ūdens tiek karsēts, tas tiek arī izfiltrēts. Claris Aqua  attīra ūdeni no kaļķa, hlora, pesticīvu un smago metālu piemaisījumiem – ūdens būs ne tikai tīrs un garšīgs, bet arī veselīgs. Tas ir īpaši svarīgi, ja mājās ir mazi bērni, kuri bieži vien vēlas padzerties – Quick & Hot  rezervuārā var ieliet parastu krāna ūdeni, un, nospiežot sarkano pogu, saņemt karstu, bet, nospiežot melno pogu – vēsu, tīru, atspirdzinošu ūdeni pāris sekunžu laikā.

Quick & Hot  ir lietotājam draudzīga, resursus taupoša, ērta un droša ierīce, ideāli piemērota šķīstošās kafijas, tējas, šokolādes, buljona vai sausās zupas zibenīgai pagatavošanai gan savā virtuvē, gan birojā.

Papildu informācija: Arina Meščanova, tālr. 67930022, mob. 20034607

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses