Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

PR: "Venden" pievienojas Latvijas Darba devēju konfederācijai

„Ir pienācis laiks, kad ļoti sarežģītā ekonomiskā situācija, politiskais juceklis un visi ar to saistītie virspusējie politiskie lēmumi, kuru sasteigta pieņemšana varētu nākotnē negatīvi ietekmēt Latvijas biznesa vidi, liek Latvijas uzņēmumiem sēsties pie viena galda un kopīgi risināt kā savas, tā valstiska mēroga problēmas,” uzskata SIA VENDEN Komercdirektors Edgars Medvedskis, skaidrojot uzņēmuma lēmumu pievienoties Latvijas Darba devēju konfederācijai (LDDK).

„VENDEN vairāk nekā 10 gadus strādājot Latvija tirgū ir līdzdarbojies attiecīgās likumdošanas izstrādē, nopietnus resursus investējis patērētāju izglītošanas darbā, aizstāvējis Latvijas ūdens ražotāju intereses Briselē, kad Latvija stājās Eiropas Savienībā un tagad ir pienācis laiks aktīvi līdzdarboties valsts ekonomikas, nodokļu politikas, likumdošanas saglabāšanā un pilnveidošanā,” skaidro E.Medvedskis.

LDDK ģenerāldirektore Elīna Egle ir gandarīta, ka SIA VENDEN kā sektora tirgus līderis ir novērtējis LDDK paveikto un redz kopīgas nākotnes perspektīvas gan pārtikas nozares, gan Latvijas ražotāju konkurētspējas nostiprināšanai. Latvija ir otra ‘’tīrākā’’ valsts ES, kas dod iespējas nostiprināt pašmāju zīmolus un cīnīties ar Eiropas dalībvalstu milžu protekcionismu, nodrošinot godīgu konkurenci starp uzņēmumiem.

„LDDK saskatām kompetenci, pieredzi un spēju globāli skatīties uz situāciju kā Latvijā, tā Baltijā un visā Eiropā, kas ir obligāts nosacījums, lai spētu savās rindās apvienot dažādu nozaru un dažādu interešu uzņēmējus un panākt, lai kopīgie mērķi tomēr tiktu sasniegti,” atzīst E.Medvedskis, uzsverot, ka uzņēmums augstu vērtē ari LDDK atvērtību un ieinteresētību rūpēties par dažādu nozaru problēmu sakārtošanu ar mērķi tuvināt Latviju un tas biznesa vidi Eiropas valstu līmenim.

Dabīgais avota ūdens “Venden Mežavots” tiek iegūts vienā no augstākajām un tīrākajām vietām Latvijā – Vidzemes augstienē, Gaujas Nacionālajā parkā. „Venden Mežavota” ūdens tiek iegūts no unikālā „Mežuļu” avota, kura ūdens, plūstot caur dabīgā kvarca smilšu iegulām, dabīgā veidā tiek pilnībā attīrīts un nesatur kaļķi.

SIA "Venden" ir dibināts 1997.gadā un pašreiz tajā ir nodarbināti vairāk nekā 200 strādājošo.

Papildus informācija:
Edgars Medvedskis
SIA “Venden” Komercdirektors
Tel. 67344444
E-pasts: [email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses