Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

"Rūjienas saldējumam" cenu šovasar nav plānots mainīt; vairāk tiek rīkotas cenu akcijas

Piena pārstrādes uzņēmuma "Valmieras piens" ražotajam "Rūjienas saldējumam" cenu šovasar nav plānots mainīt, uzņēmums tā vietā saldējumam arvien biežāk rīko dažādas cenu akcijas, aģentūrai BNS pastāstīja uzņēmuma sabiedrisko attiecību pārstāve Lija Ozoliņa.

"Cenu paaugstinājums saldējumu nav skāris kopš pagājušā gada sākuma, un to arī neplānojam darīt. Patlaban turklāt ekonomiskās krīzes dēļ arvien biežāk saldējumam tiek piedāvātas cenu atlaides," Ozoliņa sacīja.

Viņa teica, ka īstā saldējuma sezona vēl tikai nesen ir sākusies, tāpēc pagaidām ir grūti prognozēt, vai ekonomiskā situācija ir ietekmējusi patēriņu. Ozoliņa piebilda, ka jāņem vērā - saldējums ir izteikti sezonāls produkts. "Jo augstāka gaisa temperatūra, jo lielāks ir saldējuma patēriņš," viņa piebilda.

Vērtējot pašreizējo situāciju saldējuma tirgū, Ozoliņa norādīja, ka pēdējā laikā veikalos ir pieaudzis privāto preču zīmju jeb "private label", kā arī importēto saldējumu īpatsvars. Viņa atzina, ka tajā pašā laikā ir pozitīvi, ka patlaban un, visticamāk, arī nākotnē aizvien vairāk tiks aktualizēti kvalitatīvi un Latvijā ražoti produkti.

1971.gadā dibinātais "Valmieras piens" ir viens no lielākajiem piena pārstrādes uzņēmumiem Latvijā, un tas ražo pienu, kefīru, sviestu, krējumu, biezpienu, sieru, jogurtu, saldējumu, kā arī sausā piena pulveri.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses