Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Sadzīves ķīmijas ražotāja "Spodrība" vilcēji - "Kastanis" un "Zilgme"

Latvijas lielākajam sadzīves ķīmijas ražotājam a/s Ķīmiskā rūpnīca Spodrība, par spīti krīzei, pagājušajā gadā izdevies saglabāt apgrozījumu iepriekšējo gadu līmenī – 2009.gadā tas bijis 1,5 miljoni latu, un salīdzinot ar 2008.gada apgrozījumu, kritums ir vien par 0,2 %. Šogad uzņēmums plāno strādāt ar peļņu, kā arī palielināt apgrozījumu par 10%.

Spodrībai par labu nākot kopējā Latvijas preču popularizēšana, veicinot to noietu un tādējādi sildot tautsaimniecību, trešdien vēsta laikraksts Dienas Bizness. a/s Ķīmiskā rūpnīca Spodrība izpilddirektore Baiba Megre–Ansviesule piebilst, ka Spodrības topa zīmolu - Kastanis un Zilgme - noiets ir kāpis.

Nākotnē uzņēmums skatās uz private label piedāvājumiem, kā arī eksportu. Līdz šim uzņēmums sadarbojies ar Rimi, kam tiek ražoti mazgāšanas līdzekļus ar Rimi privāto preču zīmi Marine, pēc līdzīga principa Spodrība ražo Īslandes tirgum bērnu dušas želeju Lazy town. Pie citām nākotnē apsveramām lietām B.Megre-Ansviesule piemin iespēju atjaunot ķermeņa kopšanas produktu līniju Vita Line. Jaunas produktu līnijas uzņēmums gan pašlaik neplāno ražot, taču nesen uzņēmums sācis ražot nagu lakas noņemšanas līdzekli un roku kopšanas līdzekli, kas arī dezinficē.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses