Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

66% Baltijas uzņēmumu darba ražīgums pieaudzis, nodrošinot elastīgus darba nosacījumus

Starptautiskais darba vietu nodrošinātājs Regus veiktajā aptaujā noskaidrojis, ka 66% Baltijas uzņēmumu darba ražīgums pieaudzis, nodrošinot elastīgus darba nosacījumus, savukārt 73% uzņēmumu peļņas pieaugumu saista tieši ar elastīgiem darba nosacījumiem, portālu Diena.lv informēja uzņēmuma pārstāve Eva Glele.

Vairāk kā puse respondentu - 54%- atzina, ka, pateicoties elastīgajiem darba nosacījumiem, jūtas enerģiskāki un motivētāki. Aptaujas veicēji skaidroja, ka, iespējams, tieši šie faktori ir ražīgāka darba un lielākas peļņas pamatā. "Tāpēc arī elastīgiem darba nosacījumiem, kas uzlabo darbinieku noskaņojumu un darbspēju, ir nozīmīga loma kā vērtīgam darbaspēka resursu atalgošanas un piesaistīšanas veidam, lai uzņēmumā paturētu talantīgus darbiniekus," secina aptaujas autori.

Aptaujas rezultāti liecina, ka 64% respondentu komandējumu laikā strādā vairāk nekā parasti. Lielākā daļa - 73% - aptaujāto arī secināja, ka pieaugs to cilvēku skaits, kuri kādā noteiktā karjeras brīdī sāks strādāt uz pusslodzi. Savukārt 52% respondentu teica, ka viņu uzņēmuma darbinieki jūtas darbspējīgāki, pateicoties elastīgiem darba nosacījumiem.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses