Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Digital Freedom Festival ietvaros notiks Investoru diena

Šā gada 30. novembrī Digital Freedom Festival ietvaros sadarbībā ar Norvik Banka notiks Investoru diena, kurā investori, korporācijas un startup uzņēmēji dibinās kontaktus sadarbības veidošanai nākotnē.

Investoru dienā norisināsies pasaulē vadošā akceleratora 500 Startups (ASV), Eiropas investoru un mentoru apvienības Rockstart (Nīderlande), Latvijas Universitāte studentu Biznesa inkubatora un EIT Climate-KIC startup konkursi, investoru prezentācijas, diskusijas un "ātrie randiņi" ar investoriem.

"Šī gada jaunums festivālā - īpaša Investoru diena jeb platforma, kur aptuveni 150 startupuzņēmēji tiksies ar investoriem, kuru kopējais investīciju portfeļa apjoms pārsniedz 1 miljardu ASV dolāru. Mēs ticam, ka Latvija ir vieta, kur rasties pasaules līmeņa idejām, kas var uzlabot darba un dzīves kvalitāti," pauž Digital Freedom Festival līdzdibinātājs Uldis Leiterts.

Investoru vidū būs tādi ietekmīgi vārdi kā Techstars500 StartupsBuran VentureStartupBootcampCrypto ValleyStarta Ventures, Practica VC u.c. - vairāk nekā 30 pasaules līmeņa akceleratori un riska kapitāla fondi.  

"Digital Freedom Festival iepriekšējo divu gadu pieredze ir veiksmes stāsts tam, kā savest kopā investorus, startup un FinTech uzņēmumus, klāt pievienojot starptautiski pazīstamus viedokļu līderus. Mēs esam priecīgi būt šī festivāla oficiālā banka un piedalīties jaunu ideju, interesantu diskusiju un unikālu produktu dzimšanas brīdī," norāda Norvik Banka valdes priekšsēdētājs Olivers Bramvels (Oliver Bramwell). 

Investoru dienas ietvaros norisināsies četri startup pitch konkursi.

Pasaulē vadošais akcelerators 500 Startups jau trešo gadu Rīgā meklēs labākos sēklas stadijas Eiropas startupuzņēmējus, dodot iespēju uzvarētājam piedalīties fināla atlases kārtā iekļūšanai akcelerācijas programmā un iegūt 150 000 ASV dolāru investīciju. 

Vadošais Eiropas akcelerators Rockstart rīkos konkursu, lai atrastu labākos jauno tehnoloģiju (Emerging Tech*) startup uzņēmējus reģionā. Konkursa uzvarētājam būs iespēja piedalīties fināla atlases kārtā Rockstart programmā Nīderlandē. 

EIT Climate-KIC akceleratora, kas ir viena no Eiropas Inovāciju un tehnoloģijas institūta (EIT) klimata zināšanu un inovāciju kopienas Climate KIC iniciatīvām, startup pitch konkursā izvērtēs uzņēmumus, kuri ar savu biznesa virzienu izvēlējušies risināt klimata pārmaiņu problēmas, veicinot videi draudzīgu tehnoloģisko risinājumu attīstību.

Savukārt LU studentu Biznesa inkubators organizēs startup pitch konkursu uzņēmumiem, kuri pārstāv blokķēdes tehnoloģiju risinājumus, radot iespēju studentiem kļūt par izciliem uzņēmējiem.

Investoru dienas noslēgumā notiks "ātrie randiņi" ar investoriem. Šis ir pasaulē populārs veids, kā operatīvi veidot kontaktus un attiecības ne tikai privātā, bet arī profesionālā jomā. Startup uzņēmējiem pāris minūšu laikā tête-à-tête būs iespēja sevi pieteikt investoriem, kuri ir ieinteresēti konkrētā startup darbības lauciņā. 

Investoru dienu varēs apmeklēt ar Digital Freedom Festival biļetēm. Plašāka informācija par festivālu un biļetēm - www.digitalfreedomfestival.com.

Digital Freedom Festival konference, kas notiks no 30. novembra līdz 1. decembrim, galvenā tēma būs veltīta cilvēks-mašīna (Human&Machine) tematikai. Konferencē notiks lekcijas un diskusijas par mākslīgo intelektu, kiberdrošību, viedajām pilsētām un digitālo detoksikāciju. Konference pulcēs vairāk nekā 1500 startupuzņēmējus, investorus, korporāciju pārstāvjus un politikas veidotājus no visas pasaules.

Digital Freedom Festival mediju akreditācijas anketa pieejama šeit

 

*Jaunās tehnoloģijas, kas šobrīd tiek attīstītas vai tiks attīstītas tuvāko 5-10 gadu laikā ar mērķi mainīt uzņēmējdarbības un sociālo vidi. Tās ietver informācijas tehnoloģijas, bezvadu datu pārraidi, cilvēka un mašīnas saskarsmi, biotehnoloģijas, robotiku u.c (Business Dictionary)

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses