Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Uzņēmēja Dienā 10. un 12. aprīlī

Pirmdien, 10. aprīlī un trešdien, 12 aprīlī Uzņēmēja Dienā lasiet:

Datorvīrusu riski jāuzver nopietni

"Jebkurš uzņēmums ir pakļauts iespējamam uzbrukumam, taču var definēt amatu grupas, kas ir, tā sakot, īpaši ievainojamas. Tie ir grāmatveži, personāldaļas darbinieki, mārketinga speciālisti un uzņēmumu sekretāres. Tas ir tādēļ, ka šiem darbiniekiem pienāk daudz e-pastu ar pielikumiem, tostarp arī Excel tabulās – gan sadarbības piedāvājumi, gan CV, gan rēķini," mudina ņemt vērā SIA Cadence valdes priekšsēdētājs Aigars Laurinovičs 

Modernās tehnoloģijas maina biznesa seju

Apģērba un grāmatu pirkšana internetā, svētku mielasta pasūtīšana tiešsaistē, taksometra izsaukšana, izmantojot viedtālruņa lietotni, apdrošināšanas veikšana, neizejot no mājas, pierakstīšanās pie ārsta e-pastā – visi šie mūsdienās tik pierastie pakalpojumi ir uzskatāms veids tam, kā modernās tehnoloģijas izmainījušas tādas biznesa nozares kā sabiedriskā ēdināšana, tirdzniecība, medicīna, taksometru pakalpojumi un vēl daudzas citas nozares. 

Jāsaudzē uzņēmēju motivācija ziedot labdarībai, sportam un kultūrai 

Ierosinājums Latvijā ieviest 0% uzņēmumu ienākuma nodokļa (UIN) likmi reinvestētajai peļņai "ir tas, ko uzņēmēji jau sen gaidījuši. Tomēr te ir vēl kāds būtisks aspekts, par ko jārunā. Esmu cieši saistīts ar sporta nozari un, vairāk nekā 20 gadu darbojoties biznesā, esmu no UIN ziedojis dažādām sabiedriskā labuma organizācijām, pēdējā laikā gan galvenokārt dažādām sporta organizācijām, un es plānotās izmaiņas redzu arī kā satraucošu signālu kultūrai, sportam, labdarībai, jo līdz ar šīm izmaiņām uzņēmējiem mazināsies motivācija ziedot," uzskata uzņēmuma LABĀS MANTAS izveidotājs un valdes priekšsēdētājs Vilnis Priedītis. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses