Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Uzņēmēja Dienā 18 un 20. jūlijā

Uzņēmēja Dienā 18. un 20. jūlijā lasiet:

Vai viltojumu atpazīst tikai speciālisti? Tirdzniecība internetā aizvien vēršas plašumā un līdz ar to pieaug arī viltoto preču industrija, radot aizvien nopietnākas problēmas slaveniem zīmoliem. Oriģinālo zīmola preci no viltojuma parastam pircējam atšķirt nav viegli, vajadzīgas īpašas iemaņas.

Krievijas sankciju ietekme uz uzņēmējdarbības vidi Latvijā mazinās. Krievijas ekonomiskajām problēmām, kā arī Briseles un Maskavas savstarpējai sankciju pagarināšanai turpmāk paredz nelielu ietekmi uz Latvijas uzņēmumu situāciju un mūsu valsts ekonomisko izaugsmi, turklāt rubļa kurss kļuvis labvēlīgāks mūsu eksportētājiem.

Lai darbinieki​ no būvlaukuma nepazustu​, jāmaksā laba alga. Būvniecības nozarē, tāpat kā daudzās citās, trūkst kvalificētu darbinieku, atzīst uzņēmēji un norāda, ka celtniecībā teju neviens​ ​speciālists par minimālo algu nestrādā​s​. Lai piesaistītu un noturētu ​profesionālus ​darbiniekus, atalgojumam jābūt daudz augstākam​.​

Vēlas atklātu un labi saprotamu tirgus atvēršanas procesu. Dienas aptaujātie uzņēmēji uzsver, ka cer - drīzumā gaidāmā gāzes tirgus atvēršana noritēs atklāti un pēc visiem skaidri saprotamiem principiem. Gāzes cena daudziem ražojošajiem uzņēmumiem ir ļoti būtiska saistībā ar tās ietekmi uz elektrības cenu

"Ārpusbanku pakalpojumi visā pasaulē attīstās ne tikai patēriņa kreditēšanas jomā, bet citos finanšu pakalpojumu segmentos un to vidū ir valūtas maiņa, pārskaitījumi un savstarpējo aizdevumu platformas. Patērētāji aizvien biežāk izvēlas dažādas modernās tehnoloģijas, lai tikai saņemtu interesējošos finanšu pakalpojumus," uzskata Latvijas Alternatīvo finanšu pakalpojumu asociācijas vadītājs Gints Āboltiņš.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses