Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Uzņēmēja Dienā 30. maijā un 1. jūnijā lasiet

_Uzņēmēja Dienā _30. maijā un 1. jūnijā lasiet:

Bankām, kuras strādā Latvijā, neizbēgami, jāveic savu klientu loka pārskatīšana un rūpīgāk jāanalizē iespējamie riski, turklāt tas attiecas  gan uz rezidentu, gan nerezidentu bankām, norāda Finanšu un kapitāla tirgus komisijas priekšsēdētājs Pēters Putniņš un uzsver  - mūsu valstī ir pienācis brīdis, kad "bankām jāmazina sava riska apetīte".

Būvniecības nozares uzņēmēji kopumā atzinīgi vērtē Būvniecības valsts kontroles biroja darbu, bet uzsver, ka atrisināt nozarē pastāvošās problēmas nav tikai un vienīgi šī biroja spēkos. Nepieciešams gan citu valsts institūciju, gan arī būvniecības tirgus dalībnieku atbalsts.

Pēdējā laikā no “mirušās zonas” izkustējusies vairāku Eiropas Savienības struktūrfondu programmu apstiprināšana valdībā. Programmām, kas svarīgas uzņēmējiem, pārsvarā ir trīs ministriju – Ekonomikas ministrijas, Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas un Satiksmes ministrijas - pārziņā. Vai  valsts sektora darba tempi attaisnos uzņēmēju cerības?

Uzņēmēja Diena apkopo ekspertu viedokļus par to, kā Latvijai ekonomiskā aspektā panākt Igauniju. Patlaban Igaunijas ekonomiskais atrāviens, salīdzinot ar mūsu valsti, ir daudzu gadu attālumā, turklāt Latvijā izveidojusies krietni augstāka iedzīvotāju finansiālā nevienlīdzība nekā mūsu ziemeļu kaimiņvalstī, un tas rada krietni plašāku akūto, sociālekonomisko problēmu loku.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses