Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

Uzņēmēja Dienā 7. - 9.martā

Start Up uzņēmumos  lielas izmaksas veido algas darbiniekiem, jo daudzi darbinieki ir augstu kvalificēti speciālisti. Tāpēc gan Start Up veidotāji, gan eksperti uzskata, ka tieši Start Up uzņēmumiem nepieciešams īpašs normatīvais regulējums, kas būtu atšķirīgs no regulējuma citiem uzņēmējdarbības sācējiem. Galvenā Start Up atšķirība no citiem uzņēmējdarbības veidiem ir tā, ka tas ir strauji augošs, turklāt bieži darbojas moderno tehnoloģiju lauciņā.

Loģistikas nozare  ir viena no būtiskākajām nozarēm Latvijas tautsaimniecībā, bet tai trūkst atbalsta valsts mērogā, uzskata Loģistikas asociācijas valdes priekšsēdētājs Normunds Krūmiņš.

Norises pasaules akciju un preču biržās liecina par nenoteiktības pieaugumu globālajā tautsaimniecībā. Kas gaidāms rudenī?

Ir ļoti svarīgi, lai šogad un turpmākajos gados Eiropas Savienības nauda Latvijā tiktu izmantota ilgtermiņa projektu attīstībai, nevis tiktu ieguldīta īslaicīgos pasākumos, kas nomirst tajā pašā brīdī, kad izsīkst Briseles finansiālā atbalsta avots, uzskata Latvijas Biznesa savienības padomes priekšsēdētāja  Elīna Egle.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses