Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +16 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

airBaltic vasaras sezonā uzlabo lidojumu sarakstu

No 25.marta Latvijas nacionālā aviokompānija airBaltic palielinās lidojumu skaitu uz vairākiem populāriem galamērķiem Eiropā, Tuvajos Austrumos, Krievijā un NVS valstīs. Vasaras sezonas lidojumu sarakstā atgriezīsies tādi galamērķi kā Venēcija, Atēnas, Budapešta, Nica, Dublina, Kišiņeva un citas pilsētas Vidusjūras, Kaspijas jūras un Melnās jūras krastos, informē lidsabiedrība.

“Šovasar mēs piedāvāsim labākus savienojumus uz pilsētām, kuras iespējams apmeklēt vienas dienas laikā,” uzsver airBaltic izpilddirektors Martins Gauss. Aviokompānija arī līdz šim katru dienu piedāvāja vairākus reisus dienā uz galamērķiem Rietumeiropā, Skandināvijā, Krievijā, Ukrainā un Baltijā. Papildus tiem, airBaltic palielināja lidojumu skaitu līdz diviem lidojumiem dienā uz/ no Amsterdamas, Briseles, Minhenes un Vīnes. Arī citur Eiropā, Skandināvijā un NVS valstīs būs papildu reisi, lai nodrošinātu ērtāku ceļošanu biznesa pasažieriem. Tikmēr pasažieri, kuri dodas atpūtas braucienos, varēs izbaudīt populāru vasaras galamērķu Vidusjūras, Kaspijas jūras un Melnās jūras krastos atgriešanos lidojumu sarakstā.

Maršrutā Rīga-Vīne airBaltic palielinās lidojumu skaitu no septiņiem lidojumiem nedēļā pērn vasaras sezonā uz 12 lidojumiem nedēļā šajā vasaras sezonā. Lidojumi tiks nodrošināti sadarbībā ar Austrian Airlines.

Maršrutā Rīga-Cīrihe lidojumu skaits palielināsies no sešiem nedēļā pērn līdz septiņiem lidojumiem šajā vasaras sezonā. Lidojumu skaits maršrutos Rīga-Minhene, Rīga-Amsterdama un Rīga-Brisele šajā vasaras sezonā pieaugs līdz 12 lidojumiem nedēļā.  

Palielināsies lidojumu skaits arī maršrutā Rīga-Maskava (Domodedovas lidosta) līdz septiņiem lidojumiem nedēļā no lidojumiem lidojumiem nedēļā pērn. Lidojumi tiks veikti sadarbībā ar Transaero Airlines. airBaltic jau piedāvā četrus lidojumus dienā uz Maskavas Šeremetjevas lidostu sadarbībā ar Aeroflot.

airBaltic nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem. Neatkarīgi no izlidošanas vietas airBaltic piedāvā ērtus savienojumus no sava Ziemeļu tranzītmezgla Rīgā uz galamērķiem aviokompānijas maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, NVS un Tuvajos Austrumos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses