Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +14 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Ārlietu ministrs aicina Zviedrijas uzņēmējus turpināt investēt Latvijas ekonomikā

Latvijas ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs (ZRP) ceturtdientiekoties ar Zviedrijas Tirdzniecības kameras biedriem aicināja Zviedrijas uzņēmējus turpināt investēt Latvijas ekonomikā, informē Ārlietu ministrijas Preses un informācijas nodaļa.

Ministrs savā runā akcentēja Latvijas un Zviedrijas ciešo politisko un ekonomisko dialogu, kas izveidojies starp abām valstīm, uzsverot arī abu valstu kopīgo redzējumu Eiropas Savienības finanšu krīzes risināšanā un stingrākas fiskālās disciplīnas ieviešanā, kā arī dalījās pieredzē par Latvijas valdības paveikto finanšu krīzes pārvarēšanā, ekonomikas stabilizēšanā un uzņēmējdarbības vides uzlabošanā.

Rinkēvičs pozitīvi raksturoja Latvijas un Zviedrijas ekonomisko sadarbību, paužot gandarījumu par savstarpējās tirdzniecības dinamiku un Zviedrijas īpašo vietu Latvijā ienākošo ārvalstu tiešo investīciju jomā. Ministrs aicināja Zviedrijas uzņēmējus turpināt investēt Latvijas ekonomikā, kā nozīmīgu minot investīciju nepieciešamību ražošanā, it īpaši sektoros ar augstu pievienoto vērtību.

Ministrs norādīja, ka viena no viņa darbības prioritātēm ir Latvijas ārējo ekonomisko interešu īstenošana kā investīciju piesaistes, tā arī eksporta veicināšanas jomā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses