Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Czech Airlines svin 20 gadus kopš pirmā reisa atvēršanas uz Rīgu

Czech Airlines starptautiskajā lidostā Rīga atzīmēja 20. gadus, kopš reisa atklāšanas starp Rīgu un Prāgu.

Par godu šim notikumam Rīgā bija ieradies arī reģionālais vadītājs Baltijas valstīs Karel Sucha un Čehijas Republikas ārkārtējais un pilnvarotais vēstnieks Latvijas Republikā Pavols Šepeļāks.

Sveicot jubilejas reisa lidmašīnas ierašanos, lidostā tika sarīkota īpaša sveikšana ar ūdenskristībām. Ielidojušie un aizlidojošie pasažieri saņēma Pure Chocolate ražotās konfektes un varēja cienāties ar speciāl šim notikumam izceptu torti, čehu alu un no čehu nacionālā dzēriena - absinta - taisītu kokteili.

Tāpat svētku ietvaros divas personas, kas piedalījās svinīgajā reisā un dzimšanas dienas atzīmēšanas pasākumā laimēja ceļojumu uz Prāgu, bet viens laimīgais - lidojumu uz Dubaju ar apmaksātu palikšanu vienā no pasaules ekskluzīvākajām viesnīcām.

Aviokompānija no Prāgas piedāvā arī plašas savienojuma espējas, tajā skaitā ar saviem sadarbības partneriem piedāvājot doties uz gandrīz visām pasaules lielākajām pilsētām Pērn Czech Airlines apkalpoja 1,1% no kopējā lidostā Rīga apkalpoto pasažieru skaita.

Czech Airlines kompānijai ir jau 80 gadu pieredze lidojumu pakalpojumu nodrošināšanā. No tierm - pēdējos 20 gados tās pakalpojumus turpat 7000 reisos starp Rīgu un Prāgu ir izmantojuši vairāk nekā miljons pasažieru, lielākā daļa no tiem, - gandrīz 750 000 - pēdējo desmit gadu laikā. Pērn vien kompānija starp Rīgu un Prāgu pārvadāja vairāk nekā 55 000 pasažieru.

Visā reisa izpildes vēsturē lidsabiedrība ir pārvedusi no un uz Rīgu vairāk nekā 1100 tonnas pasta sūtījumu un vairāk nekā 5000 tonnas kravu.

2012. gada vasaras sezonā Czech Airlines starp Rīgu un Prāgu plāno veikt trīs reisus nedēļā - otrdien, ceturtdien un svētdien. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses