Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta
Balvu saņēma Latvijas Pasta valdes priekšsēdētājs Mārcis Vilcāns un Starptautisko attiecību vadības departamenta direktora vietnieks Andris Eglājs

Latvijas Pasts saņem tirdzniecības giganta Alibaba loģistikas uzņēmuma balvu

Tranzīta sūtījumu projekta ietvaros no Āzijas uz trešajām valstīm Latvijas Pasts saņēmis sadarbības partnera Alibaba grupas loģistikas uzņēmuma Cainiao balvu par saskaņotu komandas darbu un efektīvu atbalstu, portālam Diena.lv paziņoja Latvijas pasta pārstāvji.

Balvu Ķīnas pilsētā Handžou saņēma Latvijas Pasta valdes priekšsēdētājs Mārcis Vilcāns un Starptautisko attiecību vadības departamenta direktora vietnieks Andris Eglājs. Pagājušajā gadā Latvijas Pasts iesaistījās tranzīta projektā – Āzijas e-komercijas sūtījumu apstrādē un tālākā piegādē uz trešajām valstīm.

2017.gadā Latvijas Pasts iesaistījās e-komercijas sūtījumu tranzīta piegādēs no Āzijas uz trešajām valstīm, pamatā piegādājot Ķīnas tirdzniecības platformas Alibaba sūtījumus. 

“Ir liels gandarījums saņemt tik būtisku novērtējumu tikai pusgadu pēc tranzīta sūtījumu piegāžu sākšanas. Mūsu sadarbības partneri Ķīnā ļoti rūpīgi kontrolē visus tranzīta ceļa posmus, mēra kopējo ātrumu un kvalitāti, bet analizēta tiek katra posma efektivitāte. Latvijas Pasts šo efektivitāti ir sasniedzis, kravu izkraušanā, apstrādē un pārsūtīšanā tālākai piegādei uzrādot atzinīgi novērtētu ātrumu,” uzsver Latvijas Pasta valdes priekšsēdētājs Mārcis Vilcāns.

Satiksmes ministrs Uldis Augulis (ZZS) izceļ Latvijas Pasta realizētā tranzīta sūtījumu projekta būtisko ietekmi ne tikai uz pasta pakalpojumu nozari, bet arī Latviju kā tranzīta pakalpojumu sniedzēju kopumā, tajā skaitā arī aviācijas jomā. “Latvijas Pasts sācis tranzīta pakalpojumu sniegšanu ar iepriekš nepieredzētu dinamiku, pusgada laikā nodrošinot arī būtisku sniegto aviācijas pakalpojumu pieaugumu lidostā Rīga un tādējādi stiprinot Latvijas kopējo tranzīta pakalpojumu nišu. Vienlaikus pozitīvais novērtējums apliecina Latvijas konkurētspēju un profesionālo darbu pasta pakalpojumu nozarē,” komentējis ministrs.

Projekta ietvaros Latvijas Pastā 2017.gada otrajā pusē apkalpots ap 20 tranzīta sūtījumu lidmašīnu kravu, no kurām lielākās – ar lidmašīnām Boeing 747. Līdzīga Alibabas grupas sadarbības partnerība darbojas arī atsevišķās citās valstīs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses