Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

Noskaidros labākos nekustamā īpašuma aģentus

Latvijas nekustamo īpašumu darījumu asociācija LANĪDA un vadošais nekustamo īpašumu sludinājumu portālsCity24.lv izsludina konkursu Nekustamā īpašuma aģents 2016. Konkursu organizē, lai celtu nekustamo īpašumu (NĪ) aģenta profesijas reitingu un prestižu, pievērstu sabiedrības uzmanību augstu kvalitātes standartu veidošanai nekustamo īpašumu tirgū, kā arī veicinātu NĪ aģentu pašizglītošanos un kvalifikācijas celšanu.

Konkursu, kas norisināsies februārī un martā, LANĪDA un City24.lv organizē sadarbībā ar Nordea banku, zvērinātu advokātu biroju Eversheds Bitāns, nekustamo īpašumu uzņēmumu Latio un Rīgas Tehniskās universitātes Būvuzņēmējdarbības un nekustamā īpašuma ekonomikas institūtu.


Konkursa devīze ir "Mans īpašumu aģents, kuram uzticos". "Mēs gribētu atgādināt sabiedrībai par to, cik būtiski ir sadarboties ar legālajā tirgū strādājošajiem kompetentajiem profesionāļiem, jo tikai tādējādi ir iespēja saņemt drošu un kvalitatīvu pakalpojumu no augstas raudzes amata speciālistiem," saka LANĪDA izpilddirektore Irina Sjarki.


Latvijā šāds konkurss norisināsies pirmo reizi. City24.lv pārstāvis Maksis Karlins pauž gandarījumu par tā organizēšanu un uzskata to par būtisku notikumu nekustamo īpašumu tirgū: "Mēs kā lielākais nekustamo īpašumu sludinājumu portāls ikdienā redzam dažādas situācijas, ar kurām klienti saskaras īpašumu izīrēšanas vai pārdošanas procesa laikā. To atrisināšanā būtisku lomu spēlē labs un kvalificēts nekustamo īpašumu aģents. Uzskatu, ka ir svarīgi izcelt labākos nekustamo īpašumu aģentus, kā arī parādīt un novērtēt pievienoto vērtību, ko viņi ar saviem pakalpojumiem sniedz klientiem".

Nordea bankas Attālinātās pārdošanas departamenta vadītāja Baltijas valstīs Anna Fišere-Kaļķe paudis, ka "būtisks veiksmes faktors, ikdienā strādājot ar klientiem, ir ne vien profesionālās kompetences, kas nepieciešamas konkrētajā nozarē, bet arī spēja iedziļināties, izprast klienta vēlmes un vajadzības un nodrošināt izcilu servisu, kas pārsniedz klienta gaidīto. Esmu gandarīta, ka Nordea sniedz iespēju aktualizēt šo tematu, publiski izceļot un novērtējot labākos nekustamā īpašuma nozares ekspertus." 


Zvērinātu advokātu biroja Eversheds Bitāns vadošais partneris Agris Bitāns atzīmē, ka šodienas konkurences apstākļos tiek novērtēta apkalpošanas kvalitāte un profesionālisms. "To ik dienas jūtam savā darbā un nav šaubu, ka klienti to sagaida arī no nekustamo īpašumu aģentiem. Līdz ar to šo konkursu redzam kā lielisku iespēju, atbalstīt tirgus dalībnieku kvalifikācijas celšanu un aizvien labāku klientu servisa veicināšanu," teica Bitāns.


Konkursu vērtēs žūrija, kas sastāv no dažādām ar nekustamo īpašumu saistītajām jomām: banku sfēra, juridiskie pakalpojumi, profesionālā un izglītības joma. 


Konkurss tiek organizēts trīs kārtās: online tests, video veidošana un interaktīvā lomu spēle finālā. Tā rezultāti tiks izsludināti šā gada martā asociācijas mājas lapā www.lanida.lv, www.city24.lv, specializētajos preses izdevumos un portālos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses