Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

RVR un spāņu vilcienu būvētājs CAF turpina sadarbību

Rīgas vagonbūves rūpnīca (RVR) ar Spānijas sliežu transporta un tā aprīkojuma ražošanas uzņēmumu Construcciones y Auxiliar de Ferrocarriles, S.A. (CAF) ceturtdien parakstījusi līgumu par savas sadarbības pagarināšanu, portālu Diena.lv informēja RVR.

Līgums parakstīts Rīgā, kur ieradusies CAF pārstāvju delegācija, ko vadīja šī uzņēmuma starptautisko darījumu ģenerāldirektors Hesuss Esnaola Altuna. Viņš abu uzņēmumu līgumu parakstīja CAF vārdā. No RVR puses šo dokumentu parakstīja AS valdes priekšsēdētājs Valērijs Igaunis un valdes loceklis Lazars Raizbergs.

"Nepieciešamību to noslēgt radīja no abiem partneriem neatkarīga nobīde iecerētā projekta īstenošanas termiņos," norādīja RVR.

Rīgas rūpnīcā jau norit atbilstoši ar CAF noslēgtajam līgumam paredzēti sagatavošanās darbi. Patlaban noslēguma stadijā ir RVR sarunas ar vienu no vadošajām Latvijas bankām par uzņēmuma refinansēšanu, pavēstīja RVR.

RVR arī norāda, ka tā vadītāji un īpašnieki jau vairākkārt ir vērsušies pie sabiedrības, norādot, ka "pieļautie centieni nepieļaut vilcienu būvi Latvijā var nodarīt nelabojamu ļaunumu mūsu valsts tautsaimniecībai".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses