Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Uzņēmējs: Tikai daži kolektīvās iepirkšanās portāli Latvijā ir ilgtspējīgi

Tikai daži kolektīvās iepirkšanās portāli Latvijā ir ilgtspējīgi, šādu viedokli biznesa portālam "Nozare.lv" pauda "CityLife.lv" valdes loceklis Māris Strods.
Patlaban Latvijā darbojas ap 20-30 kolektīvās iepirkšanās portāliem, kuri izmēģina veiksmi kolektīvās iepirkšanās jomā. "Taču tikai daži kolektīvās iepirkšanās portāli ir ilgtspējīgi," norādīja Strods.
"Pasaules pieredze rāda, ka mazie kolektīvās iepirkšanās portāli nespēj izdzīvot, jo tie nesaprot, cik liels darbs jāiegulda biznesa attīstībā - pārdošanas darbs, mārketings, klientu serviss. Diemžēl daudzi portāli kolektīvās iepirkšanās jomu uztver kā īstermiņa peļņas iespēju, neieguldot pienācīgu darbu ilgtspējīgā attīstībā," atzina "CityLife.lv" valdes loceklis.

Viņš uzsver, ka kolektīvā iepirkšanās kā industrija sevi pieteikusi kā jaunu un spēcīgu mārketinga kanālu, kas ar laiku ieņems arvien stabilāku pozīciju līdzās tradicionālajiem reklāmas kanāliem. "Tas, cik lielu uzticību tā spēs iekarot uzņēmumu vidū, atkarīgs no kolektīvās iepirkšanās portālu veidotājiem un viņu attieksmes pret uzņēmēja mērķiem," norāda Strods.

Pēc uzņēmēja domām, konkurētspējīgākie kolektīvās iepirkšanās portāli Latvijā ir "CityLife.lv", Igaunijas tirgus līderis "Cherry", kā arī "Zizu", kas ir krievu "KupiKupon.ru" meitas uzņēmums Latvijā.

"CityLife.lv" ir kolektīvās iepirkšanās interneta portāls Latvijā, kas piedāvā iegādāties preces un pakalpojumus ar ievērojamām atlaidēm. Portāls izveidots 2010.gada novembrī un līdz šim savu akciju rezultātā Latvijas iedzīvotājiem ietaupījis 1,5 miljonus latu, piesaistījis 120 000 reģistrēto lietotāju.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, SIA "Atlaižuklubs.lv" reģistrēta 2010.gada 23.septembrī, 70% uzņēmuma kapitāldaļu pieder AS "Infrastructure Investments", 23% - Reinim Vaivaram, 17% - Strodam.

Latvijā darbojas vairāki kolektīvās iepirkšanās portāli - nozīmīgākie ir "PērkamKopā.lv", "Cherry.lv", "Izpardosanas.lv", "Superakcijas.lv" un citi.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses