Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

FlixBus sniegs atbalstu uz Ukrainu ceļojošiem uzņēmumiem un medijiem

"Flix", globālais ceļošanas tehnoloģiju uzņēmums, Latvijā strādājot ar zīmolu "FlixBus", ir izveidojis atbalsta pakalpojumu uzņēmumiem un mediju organizācijām - "UkraineDesk".

 Neapstādinot regulāros starptautiskos pakalpojumus, "FlixBus" ir uzturējis pasažieru pārvadājumus starp Ukrainu un Eiropu, un pašlaik piedāvā 25 tiešos ceļojumu maršrutus no Ukrainas uz 6 Eiropas Savienības valstīm.

"FlixBus" rīkotājdirektors Baltijas valstīs, Polijā un Ukrainā Mihals Lemans norāda: "Karam Ukrainā turpinoties jau trešo gadu, mēs vēlamies izcelt uzņēmumu un mediju organizāciju nozīmīgo lomu šīs valsts ekonomiskajā un sociālajā atveseļošanas procesā. "UkraineDesk" ir mūsu ieguldījums šo procesu atbalstam, piedāvājot uzticamu un drošu ceļošanas risinājumu un tā veicinot svarīgu attiecību uzturēšanu, kā arī Ukrainas integrāciju ES."

Papildus autobusu biļešu iegādei, pakalpojums "UkraineDesk" piedāvā arī citus atbalsta pakalpojumus, tostarp, piemērotāko ceļojumu maršrutu identificēšanu, kur "FlixBus" darbinieki sniedz konsultācijas par labākajiem maršrutiem, lai ceļotu uz un no Ukrainas no jebkuras Eiropas valsts, ņemot vērā pašreizējo situāciju reģionā un tās sniegtās iespējas. Atbalsta pakalpojumu vidū ir arī ekspertu padomi par pārvietošanos Ukrainā, sniedzot iespēju ceļotājiem saņemt aktuālāko informāciju par labākajiem ceļošanas maršrutiem Ukrainas pilsētās.

"Mēs esam izveidojuši divas īpašas e-pasta adreses, kuras apkalpo mūsu ekspertu komanda. Šīs komandas darbiniekiem ir padziļinātas zināšanas par maršrutiem starp Ukrainu un ES, ņemot vērā pašreizējo situāciju reģionā un pieejamās ceļošanas iespējas. Uzskatām, ka "UkraineDesk" kalpos kā platforma, kas savieno Ukrainas uzņēmumus un mediju pārstāvjus ar Eiropas kolēģiem, veicinot zināšanu pilnveidi un savstarpēju sadarbību," skaidro M.Lemans.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ko atvest ciemakukulī no Albānijas

Iepriekšējā reizē stāstīju, ko nogaršot uz vietas, esot Albānijā. Šoreiz par to, ko atvest ciemakukulī mājiniekiem.

Vides Diena

Vairāk Vides Diena


Tūrisms

Vairāk Tūrisms


Ceļošana

Vairāk Ceļošana


Dabas Diena

Vairāk Dabas Diena