Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Gobzems: Sarunu partneriem ir iedots maksimums

"Visiem sarunu partneriem ir iedots maksimums. Ko vēl var piedāvāt iedot sarunu partneriem? Ir iedots faktiski pilnīgi viss, lai realizētu savas programmas," intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā Rīta Panorāma sacīja premjera amata kandidāts Aldis Gobzems (KPV LV).

"Valdība ir gatava. Viss ir nolikts uz paplātes. Īpaši uz paplātes viss ir nolikts Jaunajai konservatīvajai partijai," intervijā norādīja Gobzems un vairākkārt aicināja Jauno konservatīvo partiju (JKP) atteikties no sarkanajām līnijām pret ZZS. 

"Mums ir jāmācās būt nācijai, kas ir spējīga nolikt malā līnijas un ir spējīga nolikt malā saukļus. Ļoti iespējams, ka nācijai daudz svarīgāk ir apvienoties gudros un nepopulāros soļos, strādāt valsts labā valstiski," sacīja Gobzems.

Viņš arī norādīja, ka nekādas aktīvas sarunas no KPV LV puses netiks piedāvātas, jo "valdība ir gatava". "Valdību var torpedēt tikai JKP," uzsvēra Gobzems.

Top komentāri

Margarēta
M
Paklau, Aldi, kādas ministrijas!!! Tu taču pirms vēlēšanām teici, ka ministrijas likvidēs un būs 6 Sekretariāti. Kur tad šitā ideja pagaisa?
Tu padomā!
T
Šis mērglis un cilvēces atkritums sevi kā DEVĒJU kvalificē!
a ko ta nu?
a
Šodien IR žurnālā intervija ar šo iedomīgo demagogu. Haotisko solījumu vidū Gobzems ministriem un deputātiem sola pacelt algas līdz 15 000 mēnesī. Būs jautri- gaidīsim skaļu bļaušanu no kotlešu cienītājiem!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē