Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +19 °C
Apmācies
Piektdiena, 13. septembris
Iza, Izabella

Modi vizītē Ukrainā aicina izbeigt karu mierīgā ceļā

Indijas premjerministrs Narendra Modi piektdien vizītē Kijivā aicināja izbeigt karu starp Ukrainu un Krieviju mierīgā ceļā.
"Mēs ar lielu pārliecību esam turējušies tālāk no kara. Tas nenozīmē, ka mēs bijām vienaldzīgi," žurnālistiem sacīja Modi, sēžot līdzās Ukrainas prezidentam Volodimiram Zelenskim.
 
"No pirmās dienas mēs nebijām neitrāli, mēs (..) stingri iestājamies par mieru," paziņoja Indijas premjers, solot, ka Indija sniegs humāno atbalstu Ukrainai. "Lai kāda palīdzība būtu nepieciešama no humānās palīdzības viedokļa, Indija vienmēr būs kopā ar jums un darīs visu iespējamo, lai jūs atbalstītu," solīja Modi.
 
Viņš savu vizīti Kijevā sāka kopā ar Zelenski apmeklējot izstādi, kas veltīta karā bojāgājušo bērnu piemiņai. "Es sapratu, ka kara pirmais upuris patiesībā ir nevainīgi bērni. Un tas ir patiesi sāpīgi," sacīja Modi.
 
Indijas Ārlietu ministrija uzsver, ka šī ir "vēsturiska vizīte", jo tā ir pirmā reize, kad Indijas premjerministrs apmeklē Ukrainu vairāk nekā 30 diplomātisko attiecību gadu laikā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Drona krīzes politiskā trajektorija

Nenoliedzu arī savu vainu, ka, teju nedēļu pamatoti ķidājot un analizējot mūsu aizsardzības resora katastrofālo nespēju ticami un saprātīgi izskaidrot incidentu ar Latgalē nokritušo Krievijas dron...

Debates bez uzvarētāja?

Otrdienas vakarā (agrā trešdienas rītā pēc Latvijas laika) Filadelfijā notika, visticamāk, vienīgās televīzijas debates starp demokrātu un republikāņu kandidātiem uz ASV prezidenta amatu novembra ...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē