Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +8 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Ziņas

Par Rietumu Bankas mazākuma akcionāriem

Sakarā ar to, ka atsevišķos masu medijos ir parādījusies informācija par Rietumu Bankas mazākuma akcionāriem Oļegu Belkovu un Eiropas Savienības pilsoni Sergeju Pasteru, banka publicējusi skaidrojumu, ka minētajām personām pieder B kategorijas akcijas bez balstiesībam, kuras katram veido 0.1% no bankas kapitāla un tika iegādātas ierastā kārtība bankas akciju emisiju ietvaros vairāk kā pirms 10 gadiem.

Uzsāk labdarības kampaņu Ukrainas atbalstam

Pirmdien, 14. oktobrī, tiek uzsākta labdarības kampaņa Ukrainas atbalstam, kurā Latvijā dzīvojošu ukraiņu biedrību konfederācija “Viche”, Dobeles novada pašvaldība un “Dobeles dzirnavnieks” aicina ziedot Dobeles konvoja organizēšanai. Konvoja organizatori aicina ikvienu sniegt savu personīgo ieguldījumu civilizētās pasaules uzvarā pār krievu okupāciju.

Valsts budžeta tēriņi nākamgad varētu pieaugt par 0,58 miljardiem

Valsts konsolidētā budžeta ieņēmumi nākamajā gadā plānoti 15,081 miljarda eiro apmērā, savukārt izdevumi - 17,093 miljardu eiro apmērā, paredz Finanšu ministrijas (FM) sagatavotais un izskatīšanai valdībā iesniegtais likumprojekts valsts budžetu 2025.gadam un budžeta ietvaru 2025., 2026. un 2027.gadam.