Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 18. septembris
Liesma, Elita, Alita

Ziņas

Prognozē siltu rudeni un ziemu

Latvijā šoruden un ziemā vidējā gaisa temperatūra gaidāma augstāka par normu, liecina jaunākie Eiropas Vidēja termiņa laika prognožu centra dati.

Pirmdiena būs vējaina un silta

Pirmdienas rītā debesis virs Latvijas saglabājas skaidras, vien Kurzemē ir neliels mākoņu daudzums, liecina meteoroloģiskā informācija. Pirmdien Latvijā saglabāsies sauss un saulains laiks, taču pastiprināsies vējš, prognozē sinoptiķi.

Muita novērsusi gandrīz 180 000 cigarešu kontrabandu

Muita, veicot kravas transportlīdzekļu kontroli, novērsusi cigarešu kontrabandu, kur kopumā 8999 paciņas cigarešu jeb 179 980 cigaretes bija paslēptas konteinerā ar ferohroma kravu un refrižeratoru tipa piekabju konstrukcijās, informēja Valsts ieņēmumu dienesta (VID) pārstāvji.

KNAB ir informēts par notikumiem ap airBaltic, taču nesaskata iespējamu amatpersonu iesaisti koruptīvās darbībās

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) ir informēts par notikumiem ap Latvijas nacionālo aviokompāniju "airBaltic", taču, iepazīstoties ar publiski pieejamo informāciju, nesaskata pazīmes, kas varētu liecināt par iespējamu valsts amatpersonu iesaisti koruptīvās darbībās vai citiem likumpārkāpumiem, kuru izmeklēšana ir KNAB kompetencē, aģentūrai LETA apliecināja birojā.

Iespējams, vissliktāk skaidrotais politiskais lēmums © DIENA

Jānis Vitenbergs (NA) ir bijis gan satiksmes ministrs, gan ekonomikas ministrs, kura laikā valdība lēmusi par aptuveni 300 miljonu ieguldīšanu airBaltic pamatkapitālā. Par to, kā vērtēt pēdējo valdības lēmumu par valsts ieguldīto miljonu norakstīšanu zaudējumos un ieceri piesaistīt stratēģisko investoru, šobrīd opozīcijā esošo eksministru intervē Agnese Margēviča.