Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Otrdiena, 24. septembris
Agris, Agrita

VEF Rīga basketbolisti apciemos Juglas dzīvnieku patversmi

Trešdien, 18.septembrī, plkst.16 Latvijas čempionvienības “VEF Rīga” basketbolisti apmeklēs Juglas dzīvnieku patversmi „Labās mājas”. Aicinām kluba līdzjutējus un dzīvnieku draugus pievienoties.

2012.gada oktobrī Juglas dzīvnieku patversmē „Labās mājas” ieradās suņu mamma Renda kopā ar saviem nepilnu mēnesi vecajiem deviņiem kucēniem. Daļa ģimenes jau laimīgi dzīvo savās jaunajās ģimenēs, bet Renda un četri kucēni, kas nu izauguši un kļuvuši par skaistiem, spēcīgiem, draiskiem un labsirdīgiem suņiem, svin dzimšanas dienu.

Mīļi aicinām pievienoties Bēthovena, Bosa, Ringas un Singas gada dzimšanas dienas svinībām, kas notiks 18.septembrī, plkst. 16:00 „Labajās mājās”.

Kā garšīgs pārsteigums jubilārus un viņu patversmes draugus gaida īpaši pagatavotā suņu torte. Jubilāri rādīs, kādas zinības apguvuši Brīvprātīgo apmācībās, kurās 10 nodarbību garumā, kopīgi ar brīvprātīgajiem mācījās, kā jāuzvedas inteliģentam un kārtīgam sunim.

Viesiem būs iespēja doties pastaigā kā ar ballītes galvenajām personām - Bēthovenu, Bosu, Ringu un Singu, tā citiem patversmes suņiem, no kuriem ikviens gaida ierodamies savu cilvēku.

Jubilāri novērtēs suņu našķus, dzīvnieku barību vai suņu konservus, ko baudīt pašiem, un dalīties ar saviem patversmes draugiem. Vislielākā un naudā nenovērtējamā dāvana Rendai, Bosam, Bēthovenam, Ringlai, Singai  un visiem no simtgalvainās „Labo māju” saimes ir savas mājas. Tāpēc aicinām kopā ar vefiešiem 18.septembrī doties ciemos un, iespējams, satikt savu nākamo labāko četrkājaino draugu.

Uzziņai:

Juglas Dzīvnieku patversme „Labās mājas” darbu sāka 2012.gadā. Šogad Juglas Dzīvnieku patversmi „Labās mājas” par savām uz laiku saukuši 170 suņi, 213 kaķi. Dzīvnieki " Labajās mājās" dzīvo tik ilgi, līdz viņiem tiek atrasti labi un gādīgi saimnieki. Dažiem uzturēšanās laiks patversmē ir pāris nedēļas, citiem pat vairāki gadi. „Labās mājas” darbība tiek nodrošināta pateicoties ziedojumiem.

„Labās mājas” atrodas Rīgā, Juglas ielā 18F, kontakttālr. 29565652 (Linda), [email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko