Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 23. septembris
Vanda, Veneranda, Venija

Abonē laikrakstu Diena un saņem grupas Instrumenti jaunāko albumu

Pirmie septiņi interesenti, kas, sākot no šodienas, abonēs laikraksta Diena Pamatkomplektu kopā ar kultūras un izklaides izdevumu KDi vienam vai vairākiem mēnešiem, saņems grupas Instrumenti jaunāko albumu Iekams.

Albums Iekams radīts Gruzijā, un tas bijis iecerēts kā iekšupvērsts ceļojums – retrospektīvs atskats uz grupas Instrumenti mūziķu bērnību, katra personīgo pieredzi, pamazām iepazīstoties ar pasauli. Albumā iekļautas deviņas kompozīcijas, un tas atgādinās arī par emocijām, kas piedzīvotas grupas ziemas koncertsērijas Mēs tiksimies gaisā koncertos. Vairāk informācijas par albumu grupas mājaslapā - www.instrumenti.in.

«Tas ir pavisam svaigs, nesamocīts, nepārmocīts materiāls. Tas ir komats, izelpa pirms nākamgad iecerētā albuma. Ļoti poētiska, dāsni minimālistiska mūzika ar raksturu, brīžiem trauksmaina, brīžiem agresīva, brīžiem maigi un bīstami glāstoša kā lēna uguns – tāds ir šo skaņdarbu emocionālais klimats, kurā katrai skaņai un vibrācijai ir sava vieta,» – tā par albumu Jegors Jerohomovičs, laikraksta Diena Kultūras nodaļas redaktors.

Jaunais laikraksta Diena Pamatkomplekts + KDi ietver laikrakstu komplektācijā ar ceturtdienās iznākošo kultūras un izklaides izdevumu KDi un TV Diena, kā arī dažādiem tematiskajiem pielikumiem – Sporta Diena, Senioru Diena, Velo Diena, Veselības Diena u. c. Komplekts īpaši radīts kultūras baudītājiem. Abonēšanas cena vienam mēnesim – EUR 10,99. Vairāk informācijas par komplektu var uzzināt šeit!

Abonementu iespējams noformēt abone.diena.lv vai zvanot 67000624. Akcija spēkā līdz šī gada 19. janvārim.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko