Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Sestdiena, 16. novembris
Glorija, Banga

Arbūzu miziņu ievārījums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kāda
k
tik daudz cukura,laika un piedevu!ja nu patiesi nav ko darīt,šis nu īstais pasākums.
luscinia luscinia
l
.....un runā, ka arī grīdaslupatu varot apēst. (ar kečupu)
FisherLV
F
Nu, tas man atgādina to putras vārīšanu no cirvja .... - neko jau, sak`, vairāk nevajag, kā tikai cirvi, nu bet vēl bīšķiņ šo un bišķiņ to .... Tad jau no švammes arī var vārīt, tas nekas ka bezgaršīga, beigās izņem ārā, kad būs pieliktas visas garšvielas un suliņas ...
Pievienojos ddt
P
Vienīgais attaisnojums- neizmest neko, ko var apēst. Labi, otrs attaisnojums - ja tajā baltajā daļā ir kaut kas vitāli nepieciešams cilvēka veselībai.
ddt
d
"Tad liek klāt garšvielas, jo miza ir bezgaršīga..." Nu, un kam tas vajadzīgs? Tērēt cukuru, it kā nebūtu vasarā daudz vērtīgu vietējo ogu un augļu, ko ievārīt, būtu vien laiks, burkas un vieta, kur glabāt. :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko