Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Astroloģes ieteikumi senioriem 2012.gadā

Gada ieteikumi

2012. gada sākumā un rudenī mūs var piemeklēt dažādi satricinājumi, tāpēc ikvienam cilvēkam vēlams domāt ne tikai par savas dzīves nogriezni, bet justies kā vienojošas ķēdes posmam, kā savas tautas likteņa un vēstures dalībniekam, pat veidotājam.

Seniori, atcerieties, šogad ļoti ieteicams trennēt savas smadzenes, piemēram, risinot krustvārdu mīklas.

Labam noskaņojumam

Pavadiet laiku nodarbojoties ar to, kas tieši jums rada dvēseles pacēlumu! Kādam tā ir mūzikas klausīšanās, citam – ceļojumi, vēl kādam – grāmatu lasīšana, un vēl kādam citam cilvēkam – mākslas baudīšana vai pārgājieni dabā. Centieties padzīt no savas dzīves vientulību! Ieteicams uzturēt labas, siltas attiecības ar savu laulāto, bet ja nu sanācis dzīvot vienatnē, tad rekomendējams neatlaidīgi meklēt un atrast savu otro pusīti, ar ko dalīties emocionālajos pārdzīvojumos, iespaidos, ikdienas rūpēs.

Pavadiet laiku kopā ar saviem mazbērniem un parādiet sevi vislabākajā gaismā! Rūpīgi saposies, elegants vectētiņš kopā ar savu mazmeitiņu, sievišķīga, šarmanta vecmāmiņa kopā ar mazdēlu – tas nāk par labu visām paaudzēm.

Jāatceras arī, ka Pūķim patīk diplomātija, tāpēc konflikti un dažādas problēmsituācijas jārisina mierīgi, apdomīgi, diplomātiski. Ja sakrājušās negatīvās emocijas, tad nopērciet spilvenu un dauziet to. Negatīvās emocijas paturēt sevī nevajag, bet izgāzt uz citiem cilvēkiem noteikti nedrīkst!

Veselībai

Ieteicams ēst, ievērojot mērenību. Senioriem gaļu uzturā derētu aizstāt ar zivīm. No augļu un ogu klāsta ziemā var izvēlēties banānus un aprikozes, bet vasarā – zemenes. Dāmām vēlīnajā briedumā jāatceras, ka sejas āda ilgāk saglabājas gluda, ja pusdienu maltītē regulāri tiek iekļauti dažādi, zaļas krāsas dārzeņi. Turklāt, sievietes veselību uztur pētersīļi, timiāns un lakrica, vīrieša veselību – seleriju saknes, jūras veltes un rieksti.

Pūķa gadā jāuzmana organisma izvadorgāni, it īpaši nieres, tāpēc senioriem jādistancējas no visa, kas rada tādas negatīvās emocijas kā bailes – jācenšas izvairīties no šausmu filmām, skaļām, biedējošām skaņām, no bailes izraisošām situācijām. No dažādiem baiļu avotiem, piemēram, šausmu filmām,  jāuzmana arī mazbērni.

Ieteicamie talismani

Pūķa gadā rekomendējams nēsāt dzintaru – tā dēvēto saules akmeni, kas asociējas ar siltumu, spēku, enerģiju. Dāmas, šis ir dzintara rotu gads! Pūķa gada akmeņi ir arī safīrs, halcedons un visi sintētiski veidotie akmeņi.

Svētkos

Gadskārtu svētkos – Lieldienās, Līgo svētkos, Ziemassvētkos – Pūķa gadā ieteicamas rotaļas, kurās ir griešanās kustība un iešana aplī. Parasti rotaļās iet bērni, bet arī vecvecākiem kopā ar jauno paaudzi ir noderīgi iesaistīties kādā rotaļā. Pūķa gads sāksies 2012. gada 23. janvārī, arī to sagaidot, var rīkot svētkus.

* Materiāls tapis sadarbībā ar laikraksta Diena pielikumu Senioru Diena

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko