Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Attiecības ar bijušo. Īpašība – stervisms

Ar Jurčiku (Juri) viņa draudzējās kopš septiņpadsmit gadu vecuma, tad izšķīrās. Parasti lēmumus, kad pārtraukt attiecības, pieņem viņa. Pēc trim gadiem viņa teica: "Pidrallā, ja nav, tad nav. Vairs nekad. Viss." "Pidrallā" gan viņa saka, kad apzinās savu vērtību. Tad vieglāk pārdzīvot. Kad pielikts punkts, nāk jauns pielūdzējs. Viņi ap viņu līp kā bites ap medu. Viss Jurčikam, tad, hops, Andrim. Nekad viena. Andris ir mierīgas dabas cilvēks, stabils, viņam savas intereses, savi hobiji. Īpaši daudz viens otram netraucē.

Brīvība viņu atkal saveda kopā ar Jurčiku. Un šoreiz uzkāpt divas reizes uz viena un tā paša grābekļa ir patīkami. Jā, tā paša viena iemesla dēļ, jo runāt jau viņiem vairs nav par ko, viss izrunāts, izdzīvots, arī nākotnes nav. Paulu Koelju teiktu - 11 minūtes baudas. Tas viss. Jurčiks domā savādāk. Viņš viņu mīl. Jāsaka gan, ka ilgu laiku viņš nezināja, ka ir iekļauts mīlas trīsstūrī, bet, kad uzzināja, bija gatavs uz visu, lai nezaudētu viņu. Mīl, mīl. Neticami, bet tikšķ Jurčika sirds pulkstenis. Tagad gan pēdējā laikā sācis neprātīgi daudz dzert. Pārdzīvo, cer viņu aizskalot līdz nierēm un tad ārā. Nav vērts iebilst, ka nekas neizdosies. Tā jau viņš mēģina kādu laiku - tagad jau vai ik nedēļas nogali, bet nekas neizdodas. Pēc skata pelēks. Un šajās reizēs nākas dzirdēt: "Jā, tu negribi, lai es dzeru par viņu, bet es dzeršu!" Piebilstams vēl tikai tas, ka trijstūris izturējis pamatīgu laika pārbaudi - veselus četrus gadus.

Viņa? Viņa ir studente (25). Grib apprecēties, ģimeni. Jurčiku viņa negrib, bet Andris tādām attiecībām nav vēl gatavs, grib nostabilizēties. Kā jau parasti - lai var atļauties paņemt dzīvokli kredītā…

"Dullā, ko tu dari?" draudzene mēģina pamodināt sirdsapziņu. Bet sirdsapziņa nav dusošā skaistule, ar skūpstu vien nemostas. Jurčiku viņa nepiespiež, lai iet, ja grib. Andris nezina. Kas notiks, kad viņa apprecēsies? Ja Jurčiks nebūs viņu izskalojis no sirds, viss turpināsies. Vai arī būs jauns "hops". Trīsstūris ir viņas attiecību spēles noteikumi, to gan zina tikai viņa. Arī tajos septiņpadsmit - sākumā, kad viņa tikās ar Jurčiku, paralēli bija kāds cits. Viņa zina šīs īpašības nosaukumu - stervisms, bet savādāk nevar, nesanāk.

***

Vai jūsu bijušie partneri/partneres traucē jaunajām attiecībām? Vai negaidīti uzrodas? Varbūt reizēm tomēr gaidīti? Kā reaģējat, ja jūsu draugs/draudzene tiekas ar savu bijušo?

Raksti savu viedokli [email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko