Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Attiecības ar bijušo. Svešs tips audzina meitu?

Vakars, dzelzceļa stacija. Līdz vilcienam vēl ilgi. Kāds puisis arī gaida vilcienu, kad atbrauks draugs. Nesen izšķīries no meitenes. Viņai tagad cita mīlestība, bet viņam pagaidām nav meiteņu sezona. Sievas tagadējo viņš zina, ir tikušies, jo, lai arī katram sava dzīve, bērns abus vieno un no savām tiesībām uz bērnu viņš negrasās atteikties.

Bērna māti viņš satika jau vidusskolā. Kopā bastoja stundas, lai varētu pabūt divatā, kopā pildīja mājasdarbus un rakstīja špikerus, kopā apmeklēja skolas diskotēkas un skūpstījās garderobē. Pēc vidusskolas viņi neapprecējās. Mūsdienās reti kurš precas, bija labi tāpat. Vēlāk pieteicās mazulis. Ģimene jāuztur, un vīrietim pienākas pelnīt, tāpēc jaunais tēvs devās peļņā uz Īriju. Darīja vienkāršu darbu, neko īpašu - brauca uz smagās mašīnas, veda granti. Pelnīja un ik mēnesi mājās sūtīja naudu. Citā zemē viņš pabija gadu, līdz saprata, ka ģimenei jābūt kopā, naudu var pelnīt arī citādi. Nu un, ka Latvijā tās ir mazāk. Atbrauca atpakaļ. Prom būdams, viņš bija zaudējis ne tikai laiku, sevi, bet arī apziņu par to, kā griežas pasaule, jo tur citi principi, citi likumi.

Kādu laiku viņš dzīvoja mājās, ēda sievas ceptās kotletes un jūsmoja par to, cik labi ir būt tēvam. Pagāja mēnesis, viņš beidzot sāka meklēt darbu, bet neveiksmīgi, algas mazas, daudz jāstrādā. Satikās ar draugiem, kopā iedzēra. Patiesībā viņš jau bija pieradis dzert, Īrijā tā bija tradīcija, ka katru vakaru jāiedzer. Darīt tāpat nav ko, un nauda ir. Nedzēra jau šādu tādu suslu, bet riktīgu mantu - brendiju un viskiju. Kā pa vīli sāka irt arīdzan ģimenes attiecības. Izrādījās, ka būt tēvam un labam vīram no attāluma ir daudz vienkāršāk. Viņi izšķīrās. Mīlestības arī vairs nebija.

Bērna māte iesniedza prasību par alimentiem. Šāda rīcība viņu nokaitināja, jo - vai tad viņš būtu spējīgs nerūpēties par savu mazo meiteni? "Negrasos pieļaut, ka kāds svešs tips audzina manu bērnu," tā viņš teica, un to nevar tik viegli aizmirst. Šogad, piemēram, viņš ar meitu bija zoodārzā. Ziemassvētkos bērns paliks pie mātes, bet uz brīdi viņš ieskries apciemot, dāvanas un mazliet žagarus bērns ir pelnījis. Sievas tagadējais puisis viņam nepatīk, bet tēvs ir viņš. Tiesa, vairs ne vīrs (civilvīrs) meitas mātei, bet par to viņam tikai prieks. Tikai nepatīk, ka tas lops (tā viņš teica) daudz vairāk redz viņa meitu nekā viņš.

Pienāca vilciens, bet viņš vēl palika, gaidot draugu. Viņi aizgāja saskandināt alus kausus.

Vai jūsu bijušie partneri/partneres traucē jaunajām attiecībām? Vai negaidīti uzrodas? Varbūt reizēm tomēr gaidīti? Kā reaģējat, ja jūsu draugs/draudzene tiekas ar savu bijušo?

Raksti savu viedokli [email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko