Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Danchooteek fitnesa meistarklases nāk ar jaunu programmu

Pavasaris nāk ar sauli, bet saule ar vēlmi un vajadzību nomest kādu lieku apģērba gabalu un svara kilogramu. Cilvēki atsāk skriet uz sporta zālēm, gatavojas Nordea Rīgas maratonam, neēd, apmeklē skaistuma (slaiduma) kopšanas procedūras un vairāk vai mazāk veselīgi trako. Tieši pozitīvi trakajiem šosestdien, 25.aprīlī, jādodas uz sporta klubu Tropic Fitness&SPA, kur notiks treneru grupas Danchooteek veidotas fitnesa klases treneriem un faniem (tātad tiem, kas puslīdz regulāri vingro). Varēs tikai skatīties, varēs klausīties (jo programmā ietverta arī lekcija), varēs lētāk izbaudīt Tropic jaukās saunas un džakuzi, bet galvenais — varēs kārtīgi izdejoties, izsportoties un pie reizes nogalēt kādu ziemas toksīnu.

Kāpēc es iesaku šo pasākumu? Pirmkārt, meistarklases ir īstā vieta, lai novērtētu jaunas nodarbības un trenerus, piemēram, enerģiskās deju meitenes Baibu Klinti no Soul Sisters deju grupas, Alisi Kuzņecovu no Edmunda Veizāna deju studijas vai Lindu Paulausku, kas esot viena vienīga enerģijas bumba, — viņas vadīs Danchooteek meistarklašu deju sadaļu. Otrkārt, meistarklasēs vari salīdzināt savu un citu līmeni — saprast savas spēcīgās puses un vājības, jo vienkopus var pamēģināt dažādus nodarbību veidus, turklāt izturībai ir ko turēt. Ar vienu stundu te noteikti nepietiks (kaut gan mazāk trenētajiem labāk nepārspīlēt un ik pa brīdim atpūsties, pamēģināt 15 minūtes no katras nodarbības). Treškārt, tā vienkārši ir labi un sportiski pavadīta diena, jo atmosfēra šajos pasākumos nemaz nemēdz būt slikta, galvenais — izvēlies tās nodarbības, kas patīk un ir atbilstošas tavas sagatavotības līmenim.

Nodarbību apraksti


Danchooteek Cardio ir augstas intensitātes nodarbība ķermeņa muskulatūras stiprināšanai un tauku dedzināšanai. Vingrojumi ir efektīvs spēka treniņš. Dažbrīd nodarbības dalībnieki jutīsies kā skolas fizkultūras stundā izpildot stafetes. Pēc pirmā vingrinājuma tiek izpildīta vesela atkārtojumu sērija 2—4 minūšu garumā, tad seko nākamais vingrinājums. To izpilde ir intensīva, tādēļ nodarbības beigās seko "bagātīga" stiepšanās.

Play Pop ir deju nodarbības Play turpinājums. Ja Play koncentrējās uz pāris desmitu gadu veciem estrādes hitiem, tad jaunais Pop tieši tāpēc ir jauns, ka koncentrējas uz jaunajiem mūzikas hitiem. R"n"b, rock, pop un deju mūzikas pavadībā dalībnieki apgūst vieglus un izklaidējošus deju soļus, no tiem tiek izveidota horeogrāfiska kombinācija, un tad seko katras dziesmas pilns horeogrāfisks sniegums jeb "uzstāšanās". Metode īpaša ar to, ka dejot sāks arī absolūts iesācējs!

Spin Danchooteek ir treneru komandas Danchooteek variācija par nodarbību uz velotrenažiera jeb BodyBike. Treniņš sadalīts daļās, katrai daļai piemeklēts muzikālais fons, kas arī rada papildu "efektus" — braukšanu kalnā, velosacīkšu cienīgu ātrumu vai imitējot braukšanu ekstrēmos apstākļos. Katras dziesmas garumā ir konkrēti uzdevumi, kas jāizpilda, lai "nonāktu galamērķī".

Feel The Beat nodarbības galvenais akcents būs mūzika — katrs sitiens, katrs vārds, kam pieskaņotas deju kustības. Tās pāries no plūstošām, lēnām uz asām, precīzām un ātrām. Ieskats šobrīd populārākajā Amerikas stilā Newstyle!

Tecktonik deju stils galvenokārt elektro un klubu mūzikas pavadījumā. Deja ir aizguvusi elementus no hiphop, gogo dance, house, cwalk, popping, locking u.c.

F***ing Dance! — dažādu deju stilu sajaukums, plastiskums un agresija, sievišķība un kaisle — viss nodarbībā.

Pasākums sāksies plkst 10. Cena par visu dienu: Ls 18, jāpiesakās iepriekš pa tālr. 22301144. Vairāk info: http://danchooteek.wordpress.com http://danchooteek.wordpress.com

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko