Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 16. septembris
Asja, Asnate, Dāgs

Dāņu žurnāls publicēs Lielbritānijas prinča Viljama sievas kailfoto

Dānijas slavenību dzīves žurnāls Se og Hoer plāno ceturtdien publicēt attēlus, kuros Lielbritānijas prinča Viljama sieva Ketrina redzama puskaila.

Se og Hoer ir ekskluzīvi Dānijā ieguvis puskailās Kembridžas hercogienes Keitas attēlus. Rīt mēs publicēsim 16 lappušu biezu materiālu - pilnu ar pikantām Anglijas nākamās karalienes fotogrāfijām," paziņojis žurnāls.

Fotogrāfijas, kurās Ketrina redzama sauļojamies ar kailām krūtīm, tiks publicētas tikai Se og Hoer drukātajā versijā, bet žurnāla interneta izdevumā tās nebūs redzamas. "Mūsu lasītāji mīl sekot līdzi karaliskās ģimenes locekļu dzīvēm, un viņi vēlas sensacionālus jaunumus. Tādēļ es esmu neizsakāmi lepns, ka mēs esam ieguvuši tiesības sniegt (..) nākamās Lielbritānijas karalienes fotogrāfijas, par kurām runā visa pasaule, bet tikai nedaudzi tās patiešām ir redzējuši," paziņojis Se og Hoer galvenais redaktors.

Kā jau vēstīts, skandalozie attēli uzņemti septembra sākumā mednieku namā Francijas dienvidos, kas pieder mirušās Lielbritānijas princeses Margarētas dēlam.

Pirmie attēlus publicēja franču slavenību žurnāls Closer, Īrijas laikraksts Irish Daily Star un itāļu tenku žurnāls Chi, bet tagad tie ir pieejami arī internetā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko