Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Diabēta pacientus apmācīs maksas dienas stacionārā

No 17.augusta Paula Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīcas Endokrinoloģijas centrā darbojas Diabēta pacientu apmācības maksas dienas stacionārs, kurā diabēta pacientiem piedāvā modernu un elastīgu apmācības pieeju individuāli vai grupās, informē slimnīcas pārstāve Ieva Lapsa.

Kā uzsver I.Lapsa, diabēta pacientiem apmācība īpaši svarīga pirmreizēji diagnosticēta diabēta gadījumā, insulīna terapijas uzsākšanas gadījumā un slikti kontrolēta diabēta gadījumā. Pacientiem jaunajā dienas stacionārā pieejama arī cukura līmeņa svārstību analīze un korekcija, kā arī individuāla diētas plāna izveide un analīze. Neapmierinošas diabēta kompensācijas gadījumā iespējama ārstēšanas korekcija un insulīna terapijas uzsākšana.

Lai iestātos dienas stacionārā, ģimenes ārsta nosūtījums nav nepieciešams. Par ārstēšanos Diabēta apmācības maksas dienas stacionārā pacientam jāmaksā desmit latu dienā. Ārstēšanās maksu pilnībā vai daļēji var segt apdrošināšanas sabiedrība.

Diabēta pacientu apmācības maksas dienas stacionārs atrodas Stradiņa slimnīcas Endokrinoloģijas centra 9. endokrinoloģijas nodaļā, 10.korpusa 2.stāvā. Pieraksta tālrunis - 67069909.

Kā ziņots iepriekš, Stradiņa slimnīcā no šī gada 17.augusta darbu sāka Endokrinoloģijas un Gastroenteroloģijas maksas dienas stacionāri. Šī gada septembrī slimnīcā plānots atvērt arī Reimatoloģijas un Pulmonoloģijas maksas dienas stacionārus, kā arī atjaunot Neiroloģijas dienas stacionāru, kur turpmāk pakalpojumi būs pieejami par maksu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko