Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

Ekskluzīvo Putina kalendāru eBay pārdod par teju 100 mārciņām

Ekskluzīvo kalendāru ar 12 Krievijas prezidenta Vladimira Putina attēliem, kuru izdeva ierobežotā daudzumā, šobrīd interneta izsoļu vietnē ebay.co.uk iespējams nosolīt par teju 100 mārciņām (apmēram 136 eiro). 

Portāls Diena.lv jau vēstīja, ka kalendārs ar Krievijas līdera foto izpelnījies ne tikai Krievijas pilsoņu, bet arī starptautisko mediju uzmanību. (skati kalendārā iekļautos attēlus šeit - Putina neparastais kalendārs iekaro Krievijas iedzīvotāju sirdis)

Lētākais kalendārs internetā iegādājams par 55 mārciņām, bet dārgākais, par kuru vēl aizvien turpinās vairāksolīšana, trešdienas pusdienlaikā maksāja 97 mārciņas. Krievijā gan tiem, kas Putina kalendāru iegādājās kioskos un nevilcinoties, bija jāšķiras vien no 78 rubļiem jeb aptuveni 98 centiem.

Kalendāru izdevis tabloīds Zvezdi i Soveti 200 tūkstošu tirāžā. Bez pārsteigumiem - Krievijā, kur Putina popularitāte, vadoties pēc sabiedriskās domas aptauju rezultātiem, nenoslīd zem 80% atzīmes - kalendārs tiek izpirkts lielā ātrumā.  

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sārtie dzērveņu uzlējumi

Tik izcilu dzērveņu ražu kā šogad "savā" purvā – ne dārzā mākslīgi veidotā, bet tuvākajā savvaļas purvā –, līdz kuram no mājas visvieglāk aizbraukt ar mašīnu, sen neesmu redzējis. Ogas bur...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko