Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

FOTO: Sarunu festivāls LAMPA pulcējis 16 000 apmeklētāju

Šogad sarunu festivāla LAMPA apmeklētāju skaits bijis rekordliels – Cēsīs piektdien un sestdien kopumā viesojušies vairāk nekā 16 000 cilvēku, turklāt vēl aptuveni 47 tūkstoši vērojuši festivāla tiešraides internetā, portālu Diena.lv informēja festivāla koordinatore Irīna Kuzņecova.

Vislielāko auditorijas uzmanību jau tradicionāli izpelnījās par festivāla hedlaineri dēvētais Cepiens, kas šogad norisinājās oktobrī gaidāmo Saeimas vēlēšanu zīmē, analizējot aktuālākos vēlēšanu un politiskos procesus caur humora prizmu. Plaši apmeklēta abu festivāla dienu garumā bija arī Politiskā arēna, kur ikvienam tika dota iespēja satikt vairāku politisko partiju pārstāvjus un iesaistīties diskusijā vai uzdot sev svarīgus jautājumus. Jaunieši savus domubiedrus dažādās aktivitātēs iesaistīja Riekstu kalnā, uz īpašām koka platformām radot īstu Īssavienojumu. Savukārt paši mazākie aktīvisti laiku aizraujoši pavadīja Mini LAMPĀ – bērnu izklaides programmā. Netrūka arī dažādu augstvērtīgu diskusiju, kultūras pasākumu, izrāžu, meistarklašu un radošo darbnīcu – 270 pasākumu ietvaros aktivitātes tika nodrošinātas ikviena gaumei un interesēm.

Vairāk nekā 50 šī gada festivāla diskusiju un pasākumu video ieraksti skatāmi: http://straume.lmt.lv/lampa.

Sarunu festivāls LAMPA ir vide un impulss nemitīgai sevis pilnveidošanai mūžīgi mainīgajā pasaulē. Festivāla saturs neatstāj vienaldzīgu – tās ir divas dzīvesprieka pilnas dienas, kurās asināt prātu, paplašināt redzesloku un izaicināt savus priekšstatus. Tā ir iedvesmojoša un aizraujoša platforma visiem, kam ir, ko teikt. Visiem, kas vēlas uzzināt un sarunāties par Latvijai, Eiropai un pasaulei būtiskiem jautājumiem. Šogad LAMPA Cēsu pils parkā bija iedegusies 29.–30. jūnijā. Plašāk par festivālu un aktuālā informācija: www.festivalslampa.lv.

Jau sākušies sagatavošanās darbi, lai 2019. gada vasaru LAMPA izgaismotu 28. un 29. jūnijā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko