Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Gulbenes – Alūksnes bānīša Ziemassvētku braucieni

No 15.decembra līdz 7.janvārim visi interesenti tiek aicināti doties Gulbenes – Alūksnes bānīša Ziemassvētku braucienos. Kopā ar Labo rūķi varēs doties ceļojumā uz Burvju mežu un apciemot teiksmainus pasaku tēlus. Meža rūķis ar saviem uzticamajiem draugiem iepazīstinās lielos un mazos ar savu mājvietu, kā arī izstāstīs savu Ziemassvētku stāstu. Mazais vilcēns centīsies palīdzēt bērniem saprast labo domu un labo darbu nozīmi ikdienas dzīvē, kā arī atklās Ziemassvētku un burvju meža fantastisko valdzinājumu.

Ar Ziemassvētku vecītī varēs iet rotaļās un piedalīties jautrās atrakcijās pie krāšņas svētku egles, kā arī baudīt karstu tēju un Ziemassvētku gardumus.

Izbraukšana ar mazo vilcieniņu no Gulbenes dzelzceļa stacijas notiks plkst.13.25, atgriešanās Gulbenes stacijā – plkst.16.45 (26.decembrī, kad tiks svinēti Ziemassvētki  Papardes mežā pie bānīša lielās svētku egles, izbraukšana – plkst.13.45, bet atgriešanās – plkst.17.15).

Sīkāka informācija, iepriekšēja biļešu rezervēšana un Ziemassvētku dāvanu pasūtīšana pa tālruņiem 64473037, 20228884 vai e-pastu [email protected].

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko