Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Iespēja Rīgā trīs dienu garumā bez maksas iepazīt Latīņamerikas deju ritmus

Latvijas Latino Deju Federācija sadarbībā ar kustību studiju "studioX1" Latvijas Salsas un Latino festivāla 2011 ietvaros organizē pasākumu, kura laikā visiem Rīgas un Latvijas iedzīvotājiem un viesiem ir iespēja bez maksas iemācīties Latīņamerikas dejas, atmodinot sevī kaisli un apgūstot jaunas iemaņas. Deju nodarbības tiks rīkotas katru dienu no 24.augusta līdz 26.augustam no plkst. 11.00 - 16.00 modes un izklaides centrā ''Rīga Plaza'' centrālajā laukumā pie informācijas centra, Mūksalas ielā 71, Rīgā.

Šajā akcijā tiek aicināts piedalīties ikviens interesents un dejot gribētājs, kur pilnīgi bez maksas deju nodarbībās profesionālu pasniedzēju vadībā varēs apgūt tādas dejas kā Salsa, Bačata un Ča-Ča-Ča.

Pasākums tiek organizēts Latvijas Salsas un Latino festivāla 2011 ietvaros, kas notiks Rīgā no 24.augusta līdz 28.augustam. Šogad tas notiks jau 8.reizi. Festivālā paredzēta plaša programma gan profesionāliem dejotājiem un deju pasniedzējiem, gan dejotājiem ar zināšanām, gan iesācējiem. Festivāla laikā Rīgā viesosies pasaules klases deju pasniedzēji kā Anita Lombardi (Itālija), Pedro Gomez (Kuba/Itālija), Frank Santos (Dominikānas Republika), Carlos Correa (Kuba/Somija) un daudzi citi.

Šogad ne tikai varēs mācīties deju soļus pie starptautiski atzītākajiem un pasaulē slavenākajiem deju pasniedzējiem, bet arī pirmo reizi Latvijā festivāla laikā tiks uzstādīts Rīga Plaza Pasaules Ginesa rekords Bačatā - 2011.gada 27.augustā, kura mērķis ir apvienot skaita ziņā visvairāk pāru, kas vienlaicīgi dejo Bačatu. No Ginesa Pasaules rekordu komisijas jau ir saņemts apstiprinājums šī rekorda uzstādīšanai. Piedalīties rekorda uzstādīšanā varēs ikviens festivāla dalībnieks.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Mērces ar alkoholu

Šoreiz izmantošu rudens doto iespēju – piedāvāšu četras receptes mērcēm, kuru pagatavošanā lieti noderēs kāds alkoholiskais dzēriens. Karsējot alkohols iztvaikos, bet mērcē paliks raksturīgā garša, p...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko