Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Jasmīnu vainadziņš

Jānis (38) māca brālim, kā uzlūgt meitenes, un satiek Zitu (27)

ZITAS VERSIJA

Mēs iepazināmies Jāņu vakarā pirms sešiem gadiem. Ar draudzenēm bija norunāts pirms balles tikties pie estrādes. Noteiktajā laikā neiekļāvos, jo mājās pinu jasmīnu vainadziņu. Tā kā mobilā tālruņa man nebija un draudzenes pūlī atrast nevarēju, ballē stāvēju maliņā viena un raudzījos, kā citi priecājas. Pēc brītiņa pie manis pienāca divi puiši un jautāja, kāpēc garlaikojos. Jāņa brāli Oskaru es pazinu. Jānis mudināja Oskaru: "Oskar, uzlūdz meiteni uz deju! Ja tu kautrējies, es uzlūgšu." Tā arī notika. Nodejojām vienu deju, tad vēl vienu, un tā tika nodejots viss vakars. Nezināju, kā no puiša tikt vaļā, bet nebija tā, ka viņš man nepatiktu. Patika, jo sarunas bija jaukas. Bija apmēram trīs, sāka aust gaismiņa. Teicu savam deju partnerim, ka man nāk miegs un iešu mājās. Jānis aicināja dzert kafiju un piesolījās pavadīt.

Tā kā Jānis dzīvoja pavisam netālu no estrādes, piekritu doties uz kafiju. Iekārtojāmies viņa piemājas dārzā, Jānis spēlēja ģitāru un dziedāja. Septiņos no rīta teicu, ka tagad gan iešu mājās, jo nāk miegs. Jānis ieskrēja istabā, uz lapiņas uzrakstīja savu telefona numuru un iespieda man rokās, piekodinādams, lai es piezvanu. Neko nesolīju. Otrā dienā ap trijiem Jānis pats zvanīja un aicināja — satiekamies! Ja nenāksi uz satikšanos, aiziešu pie tevis. Satikāmies. Pēc dienas bija vēl viens zvans, bet Ziemassvētkos saņēmu gredzentiņu ar bildinājumu.

Kad piedzima meitiņa, devām vārdu Jasmīna, tāpēc ka toreiz, kad iepazināmies, man galvā bija jasmīnu vainadziņš.

JĀŅA VERSIJA

Tajā gadā, kad iepazinos ar savu sievu, biju ieplānojis doties ceļojumā uz Dāniju. Neaizbraucu, jo izrādījās, ka man ir nederīga pase. Jāņus devos svinēt uz laukiem pie vecākiem. Satiku draugus un kopīgi devāmies uz balli, kur pasēdējām, iedzērām aliņu, padejojām. Ievēroju, ka uz soliņa sēž meitenes ar vainadziņiem galvā. Vienā brīdī viņas aizgāja dejot, atstājot vienu skumstošu. Saku brālim — jauna, skaista, forša meitene, aizej uzlūdz! Brālis — nē, nē! Un spītējās pretim. Labi, es tev parādīšu, kā jāuzlūdz meitenes. Aizgāju un uzaicināju Zitu uz vienu deju. Sākām ar vienu deju, bet sadejojāmies un nodejojām visu balli līdz rīta ausmai. Pēcāk meiteni pavadīju mājup. Nākamajā dienā tikāmies atkal, un, līdzīgi kā ar deju, tā arī šoreiz viena tikšanās pārauga vairākās. Zitu bildināju tā paša gada Jaungada svinībās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko