Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 26. septembris
Kurts, Knuts, Gundars

Jaunajā Svētās Ģertrūdes baznīcā uzstāsies mūziķis Lauris Valters jeb L.V.

Trešdien plkst.19 Rīgas Jaunajā Svētās Ģertrūdes baznīcā norisināsies Laura Valtera jeb L.V. koncerts Vieglums neaprakstāms, informēja L.V. menedžmenta pārstāve Kristīne Jonīte-Jurkēviča.

Koncertā kopā ar Valteru uzstāsies vairāki mūziķi - vokāliste Kate Pāvula, basģitārists un kontrabasists Jānis Olekšs, sitaminstrumentālists Mārtiņš Miļevskis un saksofonists Uldis Veigurs. Koncertu vizuālo noformējumu papildinās Valtera un Velgas Vītolu improvizācijas māksla, kas tiek veidota, iedvesmojoties no mūzikas, kā arī dejotāji Linda Lejiņa un Sergejs Taraseņa.

Koncertprogrammā Vieglums neaprakstāms L.V. izpildīs gan savas, gan tēva Egona Valtera kompozīcijas. Koncertos L.V. un domubiedri aicinās sabiedrību pievērst uzmanību ceļa apstākļiem valstī un ziedot, lai sakārtotu ceļa posmu, kurā notika negadījums Krāslavas pusē, kuram arī veltīta dziesma 7 Angels.

Tāpat mūziķis no jauna ieskaņojis dziesmu Manā pasaulē.

Ar dziesmas Manā pasaulē pirmo versiju 2012.gada pavasarī L.V. pieteica sevi klausītajiem, bet patlaban dziesma ar Klāva Elsberga vārdiem un Egona Valtera mūziku tiek piedāvāta jaunā - pilnīgākā - skanējumā.

Ierakstā piedalījies vokālists un taustiņinstrumentālists Valters, vokāliste Pāvula, sitaminstrumentālists Miļevskis, kontrabasists Olekšs, saksofonists Veigurs un L.V. dziedošo draugu koris.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko