Apelsīnu nomizo ar kartupeļu mizojamo nazīti un mizu sagriež ļoti smalkās strēmelītēs. Atdala atlikušo baltumu, augli sadala daiviņās. Katru daiviņu izloba no apvalka un sagriež gabaliņos. Visu kopā ar ogām un ūdeni saliek katlā, nosedz ar vāku, uzvāra un turpina vārīt 10 minūtes. Pievieno cukuru un vēlreiz uzvāra (apmēram 2 minūtes). Šo ievārījumu var pasniegt kopā ar gaļas ēdieniem vai aknu pastēti Kamberlendas mērces vietā. Šai gadījumā tam jāpievieno arī vīns un sinepes un kārtīgi jāizmaisa. Šāda mērce būs mazliet biezāka nekā klasiskā Kamberlendas mērce. * Dansukker cukuru var izmantot arī proporcijā 1:2. Jo vairāk cukura liksiet, jo biezāks būs ievārījums.
Kamberlendas ievārījums (jāņogu un upeņu ievārījums)
Vajadzēs: 1 apelsīnu, 600 g sarkano jāņogu, 400 g upeņu, 100 ml ūdens, 1 kg Dansukker Ievārījuma cukura*
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.